LANDSCHAPSCAMPING DE GRIMBERGHOEVE

Ontdek tijdens het kamperen bij de boer één van de mooiste fiets en wandelgebieden van Nederland, de Reggestreek!
Nabij de Sallandseheuvelrug op de grens van Twente en Salland, verscholen tussen de akkerwallen tegen de rand van het Grimbergerbos vindt u landschapscamping de Grimberghoeve in de bosrijke buurtschap Notter.

De landschapscamping heeft prachtige ruime kampeerplaatsen voorzien van elektra 6 tot 16 ampère, water en rioolaansluiting en verharding onder het voortent gedeelte. Ook zijn 2 luxe hooibergchalets maximaal 5 personen te huur en een 4 persoons stacaravan.

Er is een prachtig toiletgebouw met vloerverwarming en een dames/heren afdeling. Verder zijn er een gezinsruimte met kinderbadje, invalide toilet en douche en de mogelijkheid tot gebruik van wasmachine, droger, koel en vrieskast.

Bij de boerderij is een terras, voor een hapje of drankje. Ook is er een knusse kantine; de Praotschuur met bibliotheek en krant verkoop. Op woensdag, vrijdag en zaterdagmiddag is de snackbar open.


Voor de -klein- kinderen is er een speeltuintje met, trampoline, vogelnestschommel, glijbaantjes en een speelhuisje met zandbakken. Ook zijn er kleine dieren, kippen, ganzen konijnen enz. Verder kan gratis gebruik worden gemaakt van skelters, steps, rij pony’s en digitale speelvloer. In de mei-, zomer- en herfstvakantie is er elke woensdag een springkussen en tijdens de zomervakantie is er een animatieteam.

Verder zijn er zijn 2 tot 10 persoons fietstreinen te huur, kunt u kanovaren, jachtboog schieten of boeren klompgolf spelen. Zelfs een nostalgische ritje met een solex behoort tot de mogelijkheden.

Ook zijn op de boerderij pony`s en kleinvee en op de bijbehorende graslanden en het eigen natuurgebied van de Grimberghoeve grazen Hereford koeien met hun kalfjes.

Op circa75 meter afstand van de Grimberghoeve slingert het riviertje de Regge door het landschap. Ideaal om te vissen of met een kano of Electro boot te varen. U kunt natuurlijk ook gewoon lekker genieten in de zon op het zandstrand (Notterbeach).
In de omgeving van de buurtschap Notter zijn veel natuurgebieden zoals, nationaal park De Sallandse Heuvelrug, natuurgebied De Borkeld, het Wierdense Veld en natuurlijke het bosrijke Notter. Ook in de buurt liggen de gezellige plaatsen Rijssen-Holten, Nijverdal, Wierden en Enter.

U bent van harte welkom op Landschapscamping de Grimberghoeve!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid, eventuele
arrangementen, prijsberekening en/of boeken.


Contact
Landschapscamping de Grimberghoeve
Klokkendijk 14
7467 PD Notter

Telefoon: 0548 513292
E-mail: 
info@grimberghoeve.nl
Website:
https://grimberghoeve.nl
Volg Landschapscamping de Grimberghoeve ook op Facebook.


Klik op onderstaande afbeelding voor een virtuele tour.