B&B ERFGOED BOSSEM

 

Ver weg van massatoerisme vind u een kleinschalige logeeraccommodatie op een eeuwenoud boerenerf; Erfgoed Bossem in het Twentse Lattrop (6 km van Ootmarsum).
Om onze gasten het landleven en de natuur optimaal te laten beleven is gekozen voor originele verblijfsmogelijkheden met een duurzaam karakter.
Daarnaast wordt er gewerkt aan de opbouw van een kudde zeldzame Brandrode Runderen, die zorgt voor een levendig landschap en voor een (h)eerlijk stukje vlees op het bord.

 

Verblijven op Erfgoed Bossem kan op verschillende manieren. In het oude Saksische pand vind u knusse boerderijkamers en luxe koestersuites. Het persoonlijke ´logeren bij de boer´ combineert hier uitstekend met het comfort en de verzorging op hotelniveau. Tevens is op het erfgoed een camping aanwezig.

 

In de oorspronkelijke boerderij zijn 4 luxe KoeStersuites ingericht met de natuur als inspiratiebron. Alle suites hebben comfortabele bedden, een regendouche met sunshower, handdoekensets, startersset koffie en thee en gratis WiFi. Aansluitend aan de KoeStersuites bevindt zich een heerlijke ruimte 'De Hooizolder' waar u knus met familie of vrienden onder elkaar kunt zijn. 

 

Als groepsaccommodatie voor een groep vrienden of familie onder elkaar in Twente kan door de KoeStersuites met de centrale Hooizolder gezamenlijk af te huren. Qua verzorging en activiteiten kunnen afspraken worden gemaakt.

Op de fundamenten van de oude potstal zijn knusse boerderijkamers gerealiseerd met heerlijke boxspring bedden, een ruime badkamer en gratis WiFi. Het persoonlijke ´logeren bij de boer´ combineert ook hier uitstekend met het comfort en de verzorging op hotelniveau.
´s Morgens wordt een kakelvers ontbijtje van lokale lekkernijen in de authentieke Veurkamer van de boerderij geserveerd of bij mooi weer lekker buiten op het terras.

 

Origineel zijn de Sterrenkubussen. Samen dromen. Samen slapen. Samen hemels ontwaken. De Sterrenkubus is een vierkant houten huisje midden in het boerenland. Het riante bed bevindt zich vlak onder een transparante koepel. De Sterrenkubus is niets groter dan nodig (9 m²) duurzaam gebouwd en voorzien van alle moderne gemakken zoals een compleet ingerichte kitchenette met koelkast, tweepits fornuis, magnetron, waterkoker, Senseo koffiezetapparaat, servies, bestek en keukengerei. Zelfs een telescoop met informatiemateriaal staat ter beschikking.

Wij laten onze gasten graag proeven, ruiken, horen, zien en voelen hoe heerlijk het landleven is en heten u graag welkom.

 

Het Bossem-team

Dennis & Annette Rerink – van Gaalen


Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.


Contact
Erfgoed Bossem
Familie Rerink
Dorpsstraat 7
7635 NA Lattrop-Breklenkamp (NL)

Telefoon: 0541 - 22 13 92
Fax: 0541-22 19 46
E-mail:
info@bossem.nl
Website:
www.bossem.nl
Volg Erfgoed Bossem ook op Facebook en Twitter.


Sfeer impressie B&B.