B&B Erve 't HACHT

Wakker worden met de zon in uw gezicht en een betoverend uitzicht over licht glooiende landerijen en het eeuwenoude Engelandsche Bos. Waar vroeger een rivierarm van de Vecht meanderde, ligt nu het sfeervolle Erve ’t Hacht. Een bloeiend en veelzijdig boerenbedrijf, met een evenzo bijzondere Bed & Breakfast!

 

Warm, stoer en ongedwongen: zo willen we onze Bed & Breakfast graag omschrijven. Elke kamer is met oog voor detail ingericht en kent een geheel eigen karakter. Fijn om u (samen) in terug te trekken. Of zoek elkaar juist op in de gezamenlijke huiskamer en geniet van ieders verhalen rond het verwarmende haardvuur. Voor de nieuwe dag staat er natuurlijk een uitgebreid ontbijt klaar met, hoe kan het ook anders, verse (boeren)producten uit onder andere het Vechtdal.

 

De Bed & Breakfast heeft een eigen plek op Erve ’t Hacht, aan de rand van het bedrijf. Zo krijgt u alle ruimte om de mix van boerenleven en natuur te ervaren. De B&B bestaat uit vier 2-persoonskamers, een gezamenlijke huiskamer en keuken en is van alle gemakken voorzien. Ook is er gratis WiFi.

 

Erve ’t Hacht biedt u de perfecte uitvalsbasis om het veelzijdige Vechtdal te ontdekken. De toegangsweg naar Erve ’t Hacht verraadt het al: u bevindt zich hier in de prachtige omgeving van het Buurtschap Engeland, in de gemeente Hardenberg (Overijssel). Bossen, heide, water, landgoederen, historische dorpjes en bruisende stadskernen… het Vechtdal heeft het allemaal. Vlak langs Erve ’t Hacht lopen het Pieterpad en het Vechtdalpad en verder kent het Vechtdal een uitgebreid wandel- en fietsnetwerk. Ook voor de meer avontuurlijke gasten biedt het Vechtdal genoeg uitdagingen.


Van harte welkom op ons Erve ’t Hacht!


Aanbieding
Gratis 1 dag fiets(en) huren voor 1 of 2 personen (maximaal 2 fietsen...). Dit bij het reserveren op de website aangeven bij extra opmerkingen!

Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.

 

 

Contact

Erve 't Hacht
Engeland 6
7784 CH Ane

Telefoon:06-29967799

E-mail: info@ervehacht.nl
Website:
www.ervehacht.nl
Volg B&B Erve 't Hacht ook op
Facebooken Twitter.


Sfeer impressie B&B.