B&B HOTEL GROEPSACCOMMODATIE WATERTOREN LUTTEN

Overnachten en/of verblijven in een unieke locatie? Dat kan! In B&B Watertoren Lutten. Lutten ligt in de gemeente Hardenberg vlakbij de provincie Drenthe en de Duitse grens. Een mooie omgeving met veel mogelijkheden.

Sinds het voorjaar van 2015 is in het monumentale pand de Watertoren Lutten een B&B gerealiseerd waar gasten van harte welkom zijn. Het logement heeft acht prachtige tweepersoons kamers, ieder met zijn eigen bijzondere historische industriële details en uiteraard voorzien van alle hedendaagse comfort. Door de authentieke elementen ervaar je dat je in een watertoren slaapt. Elke kamer is met liefde en passie vormgegeven door Gerrit en Frieda. De inrichting heeft een stoere en industriële stijl, die zowel luxe als warmte uitstraalt. De kamers zijn allemaal voorzien van Swiss Sence XL boxspring bedden, een eigen moderne badkamer met douche en toilet, een comfortabel zitgedeelte, een bureau en een TV. Tevens is gratis WiFi beschikbaar.

Naast de B&B kamers is ook een sfeervol ingerichte ontmoetingsruimte aanwezig waar u kunt loungen, tv kijken, tijdschriften en folders inzien of zomaar genieten van een gratis kopje koffie of thee met de andere gasten.

Ook wordt hier 's morgens het ontbijt geserveerd. En wilt u ’s avonds nog een fles wijn opentrekken? In de (koel)kast in de ontmoetingsruimte kunt u (tegen betaling) wijn, bier, fris, sap en versnaperingen pakken. Natuurlijk bent u ook vrij om uw consumptie mee te nemen naar uw kamer.

Ons terras nodigt uit om heerlijk van de zon te genieten en van de landelijke omgeving. Lekker relaxen met uitzicht op de schapen en koeien die grazen in de weilanden om de toren.


Tevens is het mogelijk om met vrienden of familie een deel van de watertoren te huren voor een weekend als groepsaccommodatie. Indien gewenst verzorgen wij ook dan uw ontbijt. 

Fietsen door het Reest- of het Vechtdal, genieten van de prachtige landelijke en bosrijke omgeving of gewoon onthaasten. De Stobbeplas ligt op een steenworp afstand en is te voet in slechts drie minuten bereikbaar. Hier kunt u heerlijk een rondje omheen wandelen of karpervissen. Het plaatsje Slagharen ligt op een afstand van 2 kilometer. Hardenberg en Dedemsvaart dorpen met ieder hun eigen unieke kern zijn zeer dichtbij.

Gerrit, Frieda en Jet zien u daarom graag in de Watertoren Lutten.

Aanbieding
Exclusief voor de gasten een gratis rondleiding door de toren.

Contact
B&B Hotel Groepsaccommodatie Watertoren Lutten
Dedemsvaartseweg Noord 64-A
7775 AJ Lutten


Telefoonnummer: 0523-857219
E-mail:
info@watertorenlutten.nl
Website:
watertorenlutten.nl


Sfeer impressie B&B.