LUXE GROEPSACCOMODATIE BOERDERIJ DE STEENUIL

Boerderij de Steenuil is gelegen in de afwisselende natuur van het Reestdal, Vechtdal en het Staphorsterbos, met op korte afstand alle dorps- en stedelijke genoegens. In het grensgebied van Drenthe en Overijssel even buiten Balkbrug, nabij mooie plaatsen als Ommen, Meppel en Zwolle.
De Steenuil biedt een unieke gelegenheid om te genieten van rust, ruimte en ontspanning, met privacy en luxe in een schitterende omgeving. Op vakantie of er gewoon even voor een paar dagen tussenuit. 

In de mooie vakantieboerderij kunt u terecht met groepen tot 14/16 personen, waarbij u de beschikking heeft over 7 comfortabele slaapkamers, 3 badkamers en een grote, sfeervolle woonruimte van 400 m2, met open keuken. Daarnaast heeft u dan de beschikking over de poolhouse met zwembad en nog een kleine keuken, 2 van de 7 slaapkamers zijn tevens hier gesitueerd.

 

Ook kunt u (bij beschikbaarheid) terecht voor een B&B overnachting, dan bieden de kamers eveneens meer mogelijkheden dan alleen een kamer met ontbijt. Bijvoorbeeld een luxe ontbijt op bed of eventueel dobberen in het zwembad, danwel genieten van een saunagang (op aanvraag, meerprijs). Voor zowel groepen als B&B bezoekers kunnen wij aan veel wensen een invulling geven, op het gebied van diner/buffet, catering en/of entertainment.

Vanuit de vakantieboerderij kunt u vrijwel direct op pad met allerlei fiets- en wandelroutes (en paardrijden) in de nabije omgeving, zoals in het prachtige Reestdal en Staphorsterbos. Maar ook iets verderop is het rond Ommen en Lemele fantastisch vertoeven rond de Lemelerberg en rivieren Vecht en Regge. Daarnaast zit u met de auto binnen 30/45 minuten in het nationaal park Dwingelerveld, op het TT circuit, of in een pretpark zoals Hellendoorn of Slagharen.

Om dit alles werkelijk te ervaren zult u beslist eens moeten langskomen! We heten u daarom van harte welkom.

Aanbieding

Bij een groepsverblijf, een gratis saunagang van een dagdeel (=4 uur aaneengesloten).

Bij minimaal 2 B&B overnachtingen (€75,- p.n.) een fles wijn van het “Wijngoed Reestlandhoeve”.

 

Contact
B&B Boerderij de Steenuil
Joost en Claudia van den Berg

Nieuwe Dijk 15
7707 RJ Balkbrug


Telefoon: 06-18550597 / 06-33161264
Contact formulier
klik hier.  
Website: www.boerderij-de-steenuil.nl/Zie hieronder voor een impressie.