CAMPING DE MEENE

Wilt u als groep personen verblijven midden in de prachtige natuur van Twente? Kom dan naar de groepsaccommodatie op Camping de Meene met het natuurgebied 'Het Witte Veen' op een steenworp afstand.

Verblijven op De Meene betekent dat u, temidden van de prachtige natuur van Twente, met een groep kunt genieten van de omgeving, het gebouw en elkaar. De accommodatie is geschikt voor veel verschillende doeleinden en biedt met maximaal 46 slaapplaatsen, een ideale plek voor een activiteit met overnachting voor bijvoorbeeld families. Terwijl de kinderen zich binnen of buiten vermaken met alle speelmogelijkheden, kunnen de volwassenen eindelijk weer eens bijkletsen met elkaar. Bij mooi weer buiten, bij slecht weer gezellig bij de kachel in het kleine dagverblijf.

Er zijn verschillende
faciliteiten aanwezig zoals een groot grasveld voor het gebouw waar u op allerlei manieren gebruik van kunt maken en naast het gebouw ligt een speeltuintje om de jongere gasten te vermaken.

Verblijven op de Meene is genieten van de natuur. Wandelend, fietsend, mountainbikend of gewoon rustig voor de accommodatie. Zodra u de camping afwandelt, loopt u de bossen in, het Witte Veen, langs Schotse Hooglanders, over houten paden door het hoogveenmoeras... De natuur is hier letterlijk binnen handbereik.
En als u toch even naar de stad wilt heeft u Enschede, Haaksbergen en het Duitse Alstätte dichtbij. Op fietsafstand dus voldoende mogelijkheden om te winkelen, een terrasje te bezoeken of uit eten te gaan. Ook de wat verder weg gelegen Duitse stad
Münster is een bezoek waard.

En wilt u als groep uw verblijf eventueel combineren met kamperen? Klik dan hier voor meer informatie

Verblijven op De Meene is verblijven in de natuur, een plek waar u absoluut tot rust komt tussen de ruisende boomtoppen en fluitende vogels.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven en eventuele
arrangementen.


Contact
Camping de Meene
Markslagweg 6
7481 RE Buurse (Haaksbergen)

Telefoon: 053-5696220 (1 april t/m 7 oktober) / 06-83920177 (beheerder)
E-mail:
camping@demeene.nl
Website:
www.demeene.nl
Volg Camping de Meene ook op
Facebook en Instagram.