B&B ERVE FAKKERT

Erve Fakkert is gelegen in het Twentse coulisselandschap. De voormalige molenaarsschuur op Erve Fakkert is omgetoverd tot een prachtig gastenverblijf. Dit verblijf bestaat uit zeven ruime kamers met elk een cultureel thema. Op ons erf vindt u ook een luxe vakantiewoning. De omgeving is prachtig, maar ook voor kunst en cultuur bent u bij ons op het juiste adres.

Erve Fakkert staat voor Twentse gastvrijheid. De ideale plaats om met z’n tweetjes of de hele familie enkele dagen door te brengen. Erve Fakkert is een inspirerend plekje in het mooie Twente. Naast wandelen en fietsen kunt u creatieve workshops volgen.

De bijzondere inrichting maakt een overnachting tot een ware belevenis. De kamers beschikken allemaal over een tweepersoonsbed en een eigen badkamer. In het gastenverblijf vindt u een gemeenschappelijke ruimte waar u rustig kunt lezen of 's avonds kunt samenkomen met andere gasten voor een goed glas wijn of een koud pilsje. 's Morgens wordt hier het ontbijt geserveerd.

Ook buiten kunt u volop genieten van uw verblijf op Erve Fakkert. Vanaf het terras ziet u onze schapen en bokjes grazen tussen de fruitbomen en kijkt u uit over het glooiende landschap. Mocht u toe zijn aan wat actief vermaak, dan kunt u gebruik maken van één van onze jeux de boules-banen.

In alle gastenkamers kunt u gebruik maken van gratis WiFi.

Erve Fakkert ligt in het hart van Twente en aan een netwerk van fiets- en wandelroutes. De goed onderhouden paden leiden u door bossen, over glooiende akkers, langs stroompjes en zandverstuivingen. U geniet van weidse uitzichten en intieme doorkijkjes. Twente is echter meer dan alleen natuur. De omgeving en de vele dorpjes en steden die onze streek rijk is bieden volop kunst, cultuur en historie. Ook een uitstapje over de grens is voor de cultuurliefhebber zeker de moeite waard.

Aanbieding

G
astenkamer B&B

Korting 10% gehele jaar en 1 dag gratis fiets voor 2 personen.


V
akantiewoning:

Korting 15% op een verblijf in vakantiewoning de Muller in voor en na seizoen.

Korting 20% op een verblijf in vakantiewoning de Muller in het hoogseizoen.


Contact
B&B Erve Fakkert
Everlostraat 3
7596 MP Rossum

Telefoon: 0541- 625789
E-mail:  
info@erve-fakkert.nl
Website:
www.erve-fakkert.nl
Volg Erve Fakkert ook op Facebook en Twitter.


Zie hieronder voor een impressie.