B&B ERVE WEZENBERG

Erve Wezenberg is een jong en kleinschalig recreatiebedrijf, prachtig gelegen in het typerende coulisselandschap van het Nationaal Landschap Noordoost Twente.


De Bed & Breakfast beschikt over 3 boerderijkamers en 3 appartementen. De appartementen bevinden zich op de begane grond en hebben elk een eigen ingang en een eigen terras op het zuidwesten. Twee appartementen zijn geschikt voor mindervaliden.

De boerderijkamers bevinden zich op de verdieping.


Elk vakantieverblijf beschikt over boxspring bedden, eigen badkamer en toilet, een flatscreen TV, koffiezetapparaat, waterkoker en gratis WiFi. Beddengoed en badlinnen zijn bij de prijs inbegrepen. Indien gewenst serveren wij een uitgebreid ontbijt (B&B), hetzij op de kamer, hetzij in de ontbijtzaal.

 

In voor- en naseizoen (periode oktober t/m april) worden groepsarrangementen aangeboden voor maximaal 20 personen. Gasten beschikken behalve over de vakantieverblijven ook over 2 gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een grote keuken.

 

Ook bevindt zich op Erve Wezenberg een klein campingterrein (circa 40 plaatsen).

 

Op onze kleinschalige boerderij wordt alleen nog akkerbouw bedreven (verbouw van maïs en graan). Het bedrijf ligt op een steenworp afstand van de Duitse grens. De Duitse stad Nordhorn (ca. 5 km)en ook het bekende Bad Bentheim (ca. 15 km) zijn zowel per fiets als met de auto goed te bereiken.


Aanbieding

Bij boeking van 2 of meer nachten ontvangt u 10% korting op de reguliere verblijfskosten.

Contact

B&B Erve Wezenberg
Rammelbeekweg 15
7591 NP Denekamp

Telefoon: 0541-229319 / 06-37006800
E-mail:
info@ervewezenberg.nl
Website:
ervewezenberg.nl


Sfeer impressie B&B en groepsaccommodatie.