B&B SAGENLAND

Iedereen heeft van tijd tot tijd behoefte om er even tussen uit te gaan. Een paar dagen in een rustige omgeving, waar u volop kunt genieten van al het goede in het leven.

B&B Sagenland ligt in Noordoost-Twente, te midden van het karakteristieke landschap, net buiten het kerkdorp Harbrinkhoek. Hier doen de Sagen en Legenden al eeuwenlang de ronde. Niet voor niets heet deze streek Twenteland-Sagenland.


Door de perfecte centrale ligging is B&B Sagenland een uitstekend startpunt voor wandel-, fiets- of autotochten door een mooi coulisselandschap met een afwisseling van attractieve houtwallen, oeroude heidevelden en glooiende weiden. De routes voeren u langs vele genoeglijke en levendige stadjes en dorpjes zoals Ootmarsum, een stadje rijk aan kunst en cultuur. Verder treft u oude boerderijen, (water)molens en natuurreservaten op uw pad. In de omgeving van B&B Sagenland kunt u op verschillende manieren de omgeving verkennen en beleven.

 

Lange afstand wandelaars opgelet! B&B Sagenland ligt zo goed als aan het begin van het 87 kilometer lange Twentepad.

Vanuit B&B Sagenland is ook een bezoek aan onze oosterburen een aanrader. Op slechts 15 kilometer afstand ligt Duitsland, met veel ongerepte natuur en historische en bezienswaardige steden zoals Bad Bentheim, Osnabrück, Münster en het noordelijkste Duitse bergstadje Tecklenburg midden in het Teutoburgerwoud.


U wordt geheel in stijl ontvangen met koffie, thee en kruidige Sagenlikeur en u overnacht in één van de zes spannende kamers die in de stijl van de Sagen zijn ingericht. Zo vindt u er o.a. de Scheperkamer, het Spookhazenleger en Grootmoedersbedstee. Uiteraard beschikken alle kamers over een eigen douche, toilet, een gezellige zithoek en is gratis WiFi beschikbaar.


B&B Sagenland noemt zich met recht een bijzondere locatie, waar u in de sfeer van eeuwenoude Sagen en oprechte ‘Twentse gastvriej’ kunt genieten van een onvergetelijk verblijf.

U bent meer dan welkom B&B Sagenland!


Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.


Contact

B&B Sagenland
Haarbrinksweg 79
7615NN  Harbrinkhoek

Telefoon: 0546-493707 / 06-52581616
E-mail:
info@sagenland.nl
Website:
www.sagenland.nl
Volg B&B Sagenland ook op Facebook.

Klik hier voor een virtuele rondleiding.