GROEPSACCOMMODATIE DE STRANDHOEVE

Suyderzee, OudLand & NieuwLand

De Strandhoeve is een luxe 5 sterren groepsaccommodatie welke bestaat uit twee delen: OudLand met 9 kamers geschikt tot 34 personen en Nieuwland met 6 kamers geschikt tot 22 personen. Deze delen zijn aan elkaar te koppelen en kunnen ook als één geheel genaamd (SuyderZee) worden geboekt.

SuyderZee is gelegen op het voormalige Zuiderzeestrand. Het historische handelsstadje Blokzijl en Nationaal Park Weerriben-Wieden liggen op een steenworp afstand.

De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien...
Zo zijn de woonkamer met bar en keuken sfeervol, modern en grotendeels rolstoelvriendelijk ingericht. Aan de robuuste houten tafels speelt u gezellig een spelletje of tafelt u lekker na. De twee tot vijfpersoonskamers zijn comfortabel ingericht en voorzien van goede bedden en eigen sanitair (douche/toilet). Ook zijn er twee kamers uitgerust met hoog-laagbedden en transfersysteem.

 

De moderne, goed geoutilleerde keukens zijn volledig ingericht voor zelfverzorging. Professionele vaatwasser, grote koelkast, oven en gasfornuis zijn aanwezig, evenals een ruim servies.

Geniet van het zonnetje in de tuin of op het overdekte terras dat is gelegen op het zuidwesten. Hier is het al snel goed toeven. Via de grote schuifpui staat u zo buiten. De kinderen (en volwassenen) trappen een balletje op het ruime speelveld.

Activiteiten kunnen georganiseerd worden voor jong en oud, actief of recreatief. Spannend, inspannend of juist ontspannend! Er zijn ruim 60 activiteiten en workshops voor iedereen, validen en eventueel ook voor mindervaliden.

 

De Hoeve

Voor kleinere groepen is er De Hoeve met 8 kamers tot 16 personen. Deze accommodatie, waarvan de kamers ook los te huren zijn als 'Bed & Breakfast' heeft zeven luxe comfortabele kamers met eigen sanitair.
Alle kamers hebben een eigen thema gebaseerd op landen en steden over de hele wereld.
Daarnaast is het goed toeven in de twee gemeenschappelijke ruimtes. Een heerlijk ontbijt, lunch of diner wordt voor u gereserveerd in de sfeervolle ontbijt/diner kamer. In de woonkamer Bos (met TV) kan er lekker gelounged worden op de bank of een spelletje worden gespeeld.


De Hoeve is enkel op basis van 'volledige verzorging' te boeken; dus op basis van half-pension of vol-pension.

Aanbieding
Via LKGX.nl
10% korting op één groepsactiviteit! *

* O.b.v. beschikbaarheid en niet mogelijk in combinatie met andere kortingen en/of aanbiedingen
  (alleen op activiteiten uit het 'eigen assortiment' van De Strandhoeve).


De Strandhoeve
Uiterdijkenweg 59
8372 VL Baarlo (OV)

Telefoon: 0527-203791
E-mail: offerte@destrandhoeve.nl
Website:
www.destrandhoeve.nl
Volg de Strandhoeve ook op
Facebook.


Sfeer impressie groepsaccommodatie.