B&B de AARNINK

We verwelkomen u graag op onze boerderij De Aarnink in Heeten! Even tot rust komen, lekker fietsen of wandelen en daarbij eventueel kennismaken met het leven op een melkveebedrijf.

In de “deel”, de oude stal met rieten dak, vindt u vier gezellige en compleet ingerichte gastenkamers. Alle kamers hebben een eigen ingang via de oude deel van de boerderij. Ook kunt u het vrijstaande Bakhuisje reserveren. Er zijn fiets- en wandelroutes aanwezig en ook allerlei ideeën voor een dagje uit in Salland, Overijssel.


’s Avonds lekker slapen op een plek waar het ’s nachts nog echt donker wordt. ‘s Morgens lekker ontbijten met zelfgemaakte yoghurt, jam en bessensap en een eitje van onze eigen erfkippen. Ook mag u, wanneer u dit van tevoren aangeeft, extra brood smeren voor onderweg.

De Aarnink is een historische boerderij waarvan de geschiedenis helemaal teruggaat tot het jaar 1371. Vanaf 1874 wordt boerderij De Aarnink bewoond door voorouders van de familie Tuten. De rietgedekte boerderij die er nu staat is gebouwd rond 1850. Nu is het een modern melkveebedrijf met ruim 120 koeien die ’s zomers buiten in de wei lopen en gras eten en ’s winters in de ligboxenstal blijven. Er worden elk jaar dus ook ruim 120 kalfjes geboren. Dit gebeurt van september tot februari. Als u geluk hebt, kunt u de geboorte van een kalfje meemaken.


Maak ook kennis met de regio Salland in Overijssel. Nog niet ontdekt door massatoerisme, maar wel door mensen die van rust en natuur houden. Salland, een afwisselend plattelandsgebied tussen de IJssel en de Sallandse Heuvelrug. Een wandel- en fietsgebied bij uitstek.

Vlakbij vindt u de steden Deventer en Zwolle. Deze historische Hanze steden zijn zeker een bezoek waard.

 

Op de kamers mag niet worden gerookt en ook honden zijn helaas niet toegestaan.
Gratis WiFi is aanwezig.

Aanbieding
Bij een verblijf van minimaal 2 nachten ontvangt u een korting van € 5,00 per kamer per nacht. Klik op onderstaande button voor de kamerprijzen. 

 

 

Contact
B&B De Aarnink – Familie Tuten

Holterweg 46
8111 NR Heeten


Telefoon: 06-20928188 (Anita Tuten) / b.g.g.: 06-15548894 (Klazien Tuten)

E-mail: info@deaarnink.nl / contactformulier
Website: deaarnink.nl

 


Sfeer impressie B&B.