BOERDERIJ CAMPING ’T SPIKKIE

Op ongeveer 5 kilometer van het rustieke dorp Hellendoorn, aan de voet van het nationale park "De Sallandse Heuvelrug", ligt Boerderij camping ‘t Spikkie.

De camping is verdeeld in drie veldjes. De veldjes samen bieden plaats aan circa 15 kampeerplekken met een stroomvoorziening van 6 ampère. Vanaf de plaatsen heeft u de beschikking over gratis WiFi. Het sanitair
gebouw beschikt over ruime toiletten en doucheruimten. Tevens kunt u hier de afwas doen.

En wilt u wat meer gemak? De camping biedt ook een Bed & Breakfast mogelijkheid. De aanwezige stacaravan (maximaal 4 personen) heeft een eigen toilet met wastafel en een kleine keuken voorzien van kookplaat, koelkast, koffiezetapparaat ed. Voor overige faciliteiten zoals douchen kunt u gebruik maken van het sanitairgebouw op de camping.

Voor wanneer het weer wat minder mooi is, is er een recreatieruimte beschikbaar. In deze ruimte zijn tal van ontspanningsmogelijkheden
aanwezig zoals tv, leesmateriaal en diverse spelletjes. Tevens
staat er in de recreatieruimte een volledig ingerichte keuken met koelkasten.

Verder zijn er op de -hobby- boerderij enkele pony’s. Kinderen mogen pony knuffelen, helpen borstelen en tegen vergoeding een rit(je) maken in de rijbak.  Ook is er een speeltuin aanwezig met diverse toestellen voor de -klein- kinderen. Daarnaast is er een overdekte fietsenstalling voor elektrische fietsen.

De prachtige omgeving van nationaal park "De Sallandse Heuvelrug" tussen Hellendoorn en Holten, met een van de grootste aaneengesloten droge heidegebieden van Europa, biedt naast rust ook verschillende  activiteiten.

Het dorp Haarle ligt op circa 2 kilometer van de camping. In het dorp vind u een supermarkt, cafe, en eetgelegenheden. In de omliggende dorpen Nijverdal en Raalte vindt u een wat groter aanbod aan winkels. Tevens vindt u een daar een overdekt zwembad. Bij het dorp Hellendoorn is het bekende avonturen park.

In de omgeving van de camping zijn ook veel wandel- en fietsroutes te vinden. Ook de avontuurlijke fietser komt flink aan zijn trekken op de diverse MTB route's.

Boerderij camping ’t Spikkie biedt voor iedereen, jong en oud, wat wils.
Daarom verwelkomen Bastian en Ellen u graag als gast.


Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie en beeldmateriaal.