LODGEPARK 'T VECHTDAL

Centraal gelegen in de overweldigende natuur van het Vechtdal en in een oase van rust vindt u Lodgepark ’t Vechtdal, dé plek om te onthaasten. Heerlijk ontspannen en genieten midden in de natuur en direct gelegen aan de mooiste wandel- en fietsroutes van het Vechtdal.

Lodgepark ‘t Vechtdal beschikt over acht luxe lodges waaronder 3 verschillende types en een vakantiewoning. De lodges zijn voorzien van een eigen volledig ingericht keukenblok en badkamer. Ook zijn alle lodges voorzien van een overdekt terras en door de openslaande deuren waant u zich bovendien binnen steeds een beetje buiten. Twee bungalows hebben een aangepaste badkamer zodat ook mindervalide gasten de mogelijkheid hebben om in het park te verblijven.

Naast zelfvoorziening is er de mogelijkheid voor groepen om ontbijt, lunch en maaltijden te bestellen. Het doel is om gasten een onvergetelijk en ontspannen verblijf te bezorgen.

In de groepsruimte kunt u gezellig bij elkaar zitten, samen ontbijten of een drankje nuttigen. U kunt ook een barbecue-arrangement boeken of kies uit
de andere mogelijkheden.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

De uitgestrekte natuurgebieden, de Vecht en de vele wandel- en fietsroutes zorgen voor een unieke beleving. Daarbij heeft Dalfsen zich het groenste dorp mogen noemen en Ommen de beste wandelgemeente. Het wandelnetwerk loopt praktisch langs het park. Stippel uw eigen route uit of kies één van de bestaande routes die langs het park gaan. De routes gaan door het bos, langs de Vecht en andere hoogtepunten van het Vechtdal.
Dalfsen staat ook wel bekend om de vele landgoederen. Als u in het park verblijft, is het zeker de moeite waard om een landhuis of kasteel in de omgeving te bezoeken. Er is ook een speciale wandelroute langs een aantal landgoederen. Een erg leuk en uniek uitstapje voor jong en oud!

Dus wilt u een weekend weg, op wandelvakantie, op fietsvakantie of bent u op zoek naar een gezellig vakantiepark of groepsaccommodatie? Kom dan naar Lodgepark ‘t Vechtdal!

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid, eventuele arrangementen en boeking.


Contact
Lodgepark 't Vechtdal
Maneweg 9,
7722 VM Oudleusen

Telefoon: 06 -21505990
E-mail:
info@lodgeparkvechtdal.nl
Website: 
https://lodgeparkvechtdal.nl
Volg
Lodgepark 't Vechtdal ook op Facebook.Sfeer impressie Lodgepark ‘t Vechtdal.