GROEPSARRANGEMENTEN ERVE WEZENBERG

Erve Wezenberg is een jong en kleinschalig recreatiebedrijf, prachtig gelegen in het typerende coulisselandschap van het Nationaal Landschap Noordoost Twente.

Erve Wezenberg beschikt over 3 boerderijkamers en 3 appartementen. De appartementen bevinden zich op de begane grond en hebben elk een eigen ingang en een eigen terras op het zuidwesten. Enkele appartementen (begane grond) zijn geschikt voor mindervaliden.  De boerderijkamers bevinden zich op de verdieping. In voor- en naseizoen (periode oktober t/m april) worden
groepsarrangementen aangeboden voor maximaal 20 personen. Gasten beschikken behalve over de vakantieverblijven ook over 2 gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een grote keuken.

Elk vakantieverblijf beschikt over boxspring bedden, eigen badkamer en toilet, een flatscreen TV, koffiezetapparaat, waterkoker en gratis WiFi. Beddengoed en badlinnen zijn bij de prijs inbegrepen.

Indien gewenst bieden wij bij een groepsarrangement een uitgebreid ontbijt aan. Ook kunnen wij voor groepen een buffet regelen: Chinees, Grieks, Tapas of Twents.

Op onze kleinschalige boerderij wordt alleen nog akkerbouw bedreven (verbouw van maïs en graan). Het bedrijf ligt op een steenworp afstand van de Duitse grens. De Duitse stad Nordhorn (ca. 5 km) en ook het bekende Bad Bentheim (ca. 15 km) zijn zowel per fiets als met de auto goed te bereiken.

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.


Gratis koffie of thee met eigengemaakte appelcake bij ontvangst.
Vermelde prijs groepsarrangement is exclusief toeristenbelasting en eventueel ontbijt.

Contact
Erve Wezenberg
Rammelbeekweg 15
7591 NP Denekamp

Telefoon: 0541 - 229 319 / 06 3700 6800
E-mail:
info@ervewezenberg.nl
Website:
ervewezenberg.nl / groepsarrangementen