CAMPING DE KOEKSEBELT

Op een eiland omringt door de Vecht en de Koeksegeul, op een steenworp afstand van het gezellige stadje Ommen, vindt u de 5-sterrencamping de Koeksebelt waar de natuur en stadse geneugten hand in hand gaan.

De kampeervelden van camping de Koeksebelt zijn ruim opgezet en voorzien van alle mogelijke luxe. Iedere plek is voorzien van water, afvoer, elektra, tv-aansluiting en bijna overal WiFi. In het campingwinkeltje worden verse broodjes, kranten en diverse kruidenierswaren verkocht.

Luxe en comfort, maar vooral hygiëne staan hoog in het vaandel op de Koeksebelt. Douchen en afwassen kan in éen van de vier luxe en verwarmde sanitairgebouwen. Dat gaat zonder muntjes of pasjes, het warme water zit bij de prijs inbegrepen. Dat is wel zo makkelijk.
Ook aan de kinderen is gedacht, zo is er speciaal: kindersanitair, babybadjes, aankleedkussens en zijn er familiedouches. Er is zelfs een ligbad.
Het nieuwste toiletgebouw is ook geschikt voor minder validen.
Daarnaast is er ook aan de honden gedacht en bevindt zich in één van de toiletgebouwen een hondendouche!

Te voet of op de fiets staat u binnen enkele minuten in het sfeervolle centrum van Ommen met haar gezellige winkelstraatjes en vele terrasjes. Wilt u lekker de natuur in? Camping de Koeksebelt in Ommen ligt tegenover Landgoed het Laer, met haar statige beukenlanen, stoere eikenbossen en nostalgische hertenkamp. Via het nabijgelegen fietsknooppunt kunt u vele fiets- en wandeltochten maken door het uitgestrekte Vechtdal.

Kortom, vakantie op de Koeksebelt in Ommen, met de uitgebreide faciliteiten, is Vakantie met de hoofdletter V. Lekker luieren of juist actief bezig zijn. Zwemmen in de Vecht of in het prachtige verwarmde zwembad, roeien/varen, vissen, spelen en ravotten. Alles mag en alles kan. Niet voor niets is de Koeksebelt in Ommen gewaardeerd als 5-sterrencamping.

Bij Camping de Koeksebelt  geniet u van een zorgeloze ontspannen vakantie op een camping zonder dat het u ook maar aan iets ontbreekt.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de diverse
arrangementen.


Contact
Camping de Koeksebelt
Zwolseweg 13
7731 BC Ommen

Telefoon:0529-451378
E-mail: info@koeksebelt.nl
Website:
www.koeksebelt.nl
Volg Camping de Koeksebelt ook op Facebook en Instagram.


Sfeer impressie camping.