VAKANTIEPARK ‘HET GROOTSLAG’

Op een unieke beschutte locatie, direct achter de dijk van het IJsselmeer, tussen de historische stadjes Medemblik en Enkhuizen ligt het mooie groene vakantiepark
‘Het Grootslag’.

Voor uw verblijf kunt u een keuze maken uit verschillende types chalets of bungalows! Er zijn accommodaties voor 2, 4, 5 en zelfs 10 personen. Elke accommodatie is qua inrichting uniek maar natuurlijk beschikken ze allemaal over een mooie, complete en gezellige inrichting. Gratis WiFi is beschikbaar.

Er zijn veel
faciliteiten op het park die de vakantie tot een echt feest maken voor jong en oud.
Voor de (klein) kinderen is er
een grote speeltuin met veel verschillende speeltoestellen zoals een piratenschip, klimrek, tafeltennistafels, een kabelbaan en er is een luchtkussen voor heel veel springplezier! Ook is op park een leuke kinderboerderij met konijnen, geiten, kippen en eenden. Tevens is er een ponyranch met pony's en paarden geschikt voor alle leeftijden.

Van het overdekte zwembad "De Oase" mag u als gast gratis gebruik maken. Het biedt veel waterpret voor jong en oud.

Verder zijn op het park een midgetgolfbaan, bowlingbanen, tennisbanen, (pannenkoeken) restaurant, snackbar, supermarkt (in het seizoen), fietsverhuur mogelijkheden en tijdens de vakantieperiodes kunt u genieten van het enthousiaste recreatieteam. 

In de directe omgeving kunt u lekker wandelen, fietsen of vissen. Ook is de prachtige omgeving een ideale uitvalsbasis voor leuke uitstapjes. Ontdek bijvoorbeeld de schatten van de voormalige Zuiderzee in de stadjes Medemblik, Enkhuizen en Hoorn. In het voorjaar zijn de kleurrijke bollenvelden dé bekende blikvangers in de omgeving. En dat is nog niet alles. U kunt ook leuke uitstapjes maken naar bijvoorbeeld Amsterdam, Den Helder, Schagen, Alkmaar, Haarlem, Texel of de Noordzee kust.

Wilt u dus heerlijk wandelen en fietsen langs Westfriese Omringdijk of Noord-Holland ontdekken?
Dan bent u van harte welkom op Vakantiepark ‘Het Grootslag’ .

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor zoek & boeken en om te kijken welke
aanbiedingen en accommodaties beschikbaar zijn. 


Contact
Vakantiepark ‘Het Grootslag’
Proefpolder 4
1619 EH Andijk

Telefoon: 0228-592944
E-mail:
info@grootslag.nl
Website:
www.grootslag.nl
Volg Vakantiepark ‘Het Grootslag’ ook op
Facebook en Twitter.


Sfeer impressie Park en omgeving (klik hier voor meer afbeeldingen).