VROEGOP CHALETBOUW

Op zoek naar uw droomchalet?
Dan hoeft u niet verder te zoeken. Vroegop Chaletbouw in Burgh-Haamstede bouwt al ruim 40 jaar in Zeeland de mooiste chalets. Met hun jarenlange ervaring en eigen productie zorgen zij ervoor dat uw chalet op velerlei manieren gemaakt en uitgevoerd kan worden om u het ultieme woongevoel te geven. Zo wordt uw chalet een plaats waar u meer dan graag wilt zijn.

Bij Vroegop Chaletbouw realiseert men zich als geen ander dat de aankoop van een chalet zeer bijzonder is en daarom ook veel aandacht en zorg verdient. Samen met u bekijkt en bespreekt men met u de mogelijkheden. En mogelijkheden zijn er veel. Van eenvoudige standaardmodellen tot diverse hoekmodellen, van extra grote modellen tot een en bijzonder strandhuisje of een leuk compleet ingerichte Tinyhouse. Ja, alles is maatwerk op hoog niveau met een eindresultaat welk geheel naar uw wens is.

U maakt uw droomchalet compleet met een bijpassende opstap, bordes, onderaftimmering of een schuurtje. Vroegop Chaletbouw helpt u ook graag hierbij zodat u kunt genieten van een optimale woon- en vakantiebeleving. Denk ook eens aan bijpassende zonwering of een mooie bijpassende veranda waarop u met vrienden of het gezin urenlang buiten kunt genieten. Er zijn allerlei opties en varianten mogelijk. Vroegop Chaletbouw levert kwalitatief hoogwaardig maatwerk en maakt uw vakantiedroom waar. Zo wordt uw tweede huis uw tweede thuis.

Hoe leuk is dat, dat u echt naar uw eigen wens een chalet kan laten bouwen met precies die kleuren en materialen die u zelf heeft uitgezocht. Bezoek daarom eens het showterrein. Hier kunt u in alle rust een groot aanbod van verschillende showmodellen bezichtigen. Elk model kan uiteraard aan uw wensen worden aangepast. Daarnaast geeft men u graag een kijkje in de fabriek, zodat u zelf kunt zien en ervaren met welke passie het team aan een chalet werkt.

Ja, een Vroegop chalet is steeds weer genieten!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor het maken van een gratis en vrijblijvend adviesgesprekContact
Vroegop Chaletbouw
De Roterij 1
4328 BB Burgh-Haamstede

Telefoon: 0111-653372
E-mail:
info@vroegopbv.nl
Website:
https://vroegopbv.nl/chalets
Volg Vroegop Chaletbouw ook op
Facebook.


Impressie mogelijkheden/modellen.