VROEGOP CHALETBOUW

Op zoek naar uw
recreatiechalet of een matelzorgwoning/chalet?
Dan hoeft u niet verder te zoeken. Vroegop Chaletbouw in Burgh-Haamstede bouwt al ruim 40 jaar in Zeeland de mooiste chalets. Met hun jarenlange ervaring en eigen productie zorgen zij ervoor dat uw chalet op velerlei manieren gemaakt en uitgevoerd kan worden om u het ultieme woongevoel te geven. Zo wordt uw chalet een plaats waar u meer dan graag wilt zijn.

Bij Vroegop Chaletbouw realiseert men zich als geen ander dat de aankoop van een chalet zeer bijzonder is en daarom ook veel aandacht en zorg verdient. Samen met u bekijkt en bespreekt men met u de mogelijkheden. Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze biedt men een groot aantal standaardmodellen die aangepast kunnen worden aan uw persoonlijke wensen en behoeften. Zo zijn er allerlei opties en varianten mogelijk. Er is een grote keuze in kleuren en materialen voor zowel het interieur als het exterieur. Men adviseert u graag aan de hand van de showmodellen, materiaalstalen en tekeningen.

Wilt u een indruk van de vele mogelijkheden? Bezoek dan eens het showterrein. Hier kunt u in alle rust een groot aanbod van verschillende showmodellen bezichtigen. De modellen kunnen in veel gevallen aan uw wensen en behoeften worden aangepast. Daarnaast geeft men u graag een kijkje in de fabriek, zodat u zelf kunt zien en ervaren met welke passie het team aan een chalet werkt.

U maakt uw woning/chalet compleet met een bijpassende opstap/oploop, bordes, onderaftimmering of een schuurtje. Vroegop Chaletbouw helpt u ook hierbij graag. En denk ook eens aan bijpassende zonwering of een mooie bijpassende veranda waarop u met familie en vrienden urenlang buiten kunt genieten. Er zijn allerlei opties en varianten mogelijk. Vroegop Chaletbouw levert kwalitatief hoogwaardig maatwerk.

En is uw woning/chalet klaar? Vroegop Chaletbouw zorgt ervoor dat uw woning/chalet naar de bestemming gebracht wordt. Daar aangekomen wordt deze door een vast team medewerkers met jarenlange ervaring op de juiste plek  gezet. Het kan zijn dat een kraan uw chalet ergens overheen moet tillen om het vervolgens verder te plaatsen. Dat dit zeer nauwkeurig werk is mag duidelijk zijn. Eenmaal op zijn plek zet men uw chalet waterpas en sluit deze aan op alle voorzieningen.

Ja, een Vroegop chalet is genieten van een optimale woon- en vakantiebeleving!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor het maken van een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.


Contact
Vroegop Chaletbouw
De Roterij 1
4328 BB Burgh-Haamstede

Telefoon: 0111-653372
E-mail:
info@vroegopbv.nl
Website:
https://vroegopbv.nl/chalets
Volg Vroegop Chaletbouw ook op
Facebook.


Zie hieronder voor diverse mogelijkheden en realisatie.