REINA CHALETS

Bent u op zoek naar een mantelzorgwoning/chalet of recreatiechalet, maar u weet eigenlijk niet goed waar u moet beginnen? Reina Chalets is het startpunt van uw zoektocht. Bij Reina Chalets wordt u geadviseerd over de aanschaf van uw gewenste chalet en begeleid in het traject naar de realisatie en plaatsing.

Men gaat graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken en te bekijken welk chalet het beste bij u past. Voor welk model gaat u? Wilt u een punt dak, een plat dak, een zadeldak of een ander type dak? Gaat u voor kunststof buitenwandbekleding of voor echt hout zoals bijvoorbeeld onderhoudsvriendelijk red cedar.

U wordt niet alleen geadviseerd bij de aankoop van uw chalet, het model, het materiaal, de indeling en eventuele aanpassingen, maar u wordt ook geholpen en begeleid bij het transport, de plaatsing en de benodigde aansluitingen op onder andere water, stroom, riool en gas….

Naast de keuze uit bestaande modellen bestaat ook de mogelijkheid om uw chalet helemaal naar eigen wens van binnen en buiten vorm te geven.

Ja, zoals u ziet komt er veel kijken bij de aanschaf van een chalet.
Kom daarom langs bij Reina Chalets Plaza om te kijken welke vele mogelijkheden er zijn. U kunt ideeën opdoen om daarna samen tijdens een adviesgesprek te bepalen hoe uw ideale woning/chalet moet worden ingedeeld en er uit moet gaan zien.

En wilt u graag op korte termijn een mantelzorgwoning/chalet of recreatie chalet? Reina Chalets heeft meestal een aantal chalets op voorraad staan die geschikt zijn voor zowel mantelzorgwoning als recreatieve doeleinden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Aanbieding
Klik dan op onderstaande button en kom langs voor een
gratis adviesgesprek.


Contact
Reina Chalets
Konneweg 6-b
3234 KG Tinte

Telefoon: 0181-727030 / 06-20360542 / 06-52825228
E-mail:
info@reinachalets.nl
Website:
www.reinachalets.nl
Volg Reina Chalets ook op
Facebook en Instagram.