PREFAB VOLENDAM BV

Wanneer u kiest voor het bouwen van een nieuwe woning, mantelzorg-woning of een verbouwing/renovatie van uw huidige woning (bijvoorbeeld door deze meer levensloopbestendig te maken), dan wilt u natuurlijk naast kwaliteit graag een snelle realisatie van de bouw.
Wellicht is dan de keuze voor prefab bouw een voor de hand liggende keuze.

Bij prefabricage worden alle onderdelen die voorheen binnen de bouw- of verbouw op traditionele wijze werden opgebouwd nu tot maatwerk elementen gemaakt in de fabriek of op de werkplaats. Deze elementen, veelal gemaakt van duurzame materialen, worden vervolgens volledig gebruiksklaar gemaakt en naar de bouwplaats getransporteerd. Deze bouwmethode wordt ook wel montagebouw genoemd. Dit is een nieuwe en duurzame manier van bouwen. Er wordt namelijk tot wel tot 40% aan transportbewegingen bespaard. Goed voor het milieu dus.

De bouw van een nieuwe woning, mantelzorgwoning of de verbouwing/ renovatie van uw huidige woning is in de meeste gevallen snel afgerond zónder concessies te doen aan comfort en kwaliteit. Alle elementen worden
namelijk direct in eigen werkplaats gemonteerd zonder afhankelijk te zijn van andere partijen en weersomstandigheden. Hierdoor kan er snel worden geleverd en gemonteerd. Daardoor heeft u dus minder last van de werkzaamheden en kan een nieuwbouwwoning Turn-Key worden opgeleverd in 14 weken tijd. De duur en de kosten van de bouw/verbouw zijn mede afhankelijk van de afmetingen (het aantal vierkante meters) en de eventuele gewenste aanpassingen.

Wanneer u een prefab woning laat bouwen/verbouwen zet u een zeer goede stap in de richting van duurzaam bouwen en wonen. Hierbij houdt u rekening de komende generaties.

Realisatie bouw prefab woning.


Aanbieding
Bent u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden? Klik dan op onderstaande button voor het maken van een
gratis en vrijblijvend adviesgesprek en een eventuele offerte.


Contact
Prefab Volendam B.V.
Postbus 7
1130 AA Volendam

Telefoon: 0299-700250
E-mail:
info@prefabvolendam.nl
Website:
www.prefabvolendam.nl
Volg Prefab Volendam BV ook op
Facebook.

Onderdeel van: