KROON LIFTEN

Investeren in uw woning voor meer comfort en leefgenot voor nu en later.

Dat kan het realiseren van een huislift zijn.
Of u nu van plan bent een nieuwe woning te bouwen of een bestaande woning wilt gaan verbouwen of aanpassen.
Een lift plaatsen klinkt als een dure investering en omslachtige bouw/verbouw welke veel ruimte in beslag neemt maar is dat niet.
Binnen enkele dagen kan een lift al zijn geplaatst en kunnen jong en oud maximaal genieten van extra comfort in de eigen woning.
En wat betreft de ruimte, een Mini Huislift  neemt minder dan één vierkante meter (96cm x 86cm) in  beslag en kan zelfs tegen de buitengevel worden geplaatst.
 
Ook gezien de toekomstige ontwikkelingen kan het verstandige keuze zijn om het plaatsen van een lift te overwegen.
De komende jaren gaan immers steeds meer verzorgingshuizen hun deuren sluiten en voor verpleeghuizen gaan er steeds langere wachtlijsten ontstaan, dit terwijl Nederland gemiddeld steeds ouder wordt.
Daardoor moeten personen vaak steeds langer in de eigen woning blijven wonen.
Op zich hoeft dat geen enkel probleem te zijn en kan de hele woning volledig blijvend worden gebruikt door het realiseren van enkele aanpassingen waaronder het plaatsen van een personen- of mindervalidenlift.
U kunt de ouderdom voor zijn door nu al uw woning levensloop bestendig te maken en op die manier optimaal te blijven genieten van uw eigen vertrouwde woonomgeving.

En het onderhoud?
Ook na het plaatsen van de lift heeft u als koper geen omkijken naar het onderhoud want Kroon Liften biedt een fulltime gegarandeerde service waar 24-uur per dag, zeven dagen in de week kosteloos meldingen gedaan kunnen worden. Korte lijnen en een persoonlijke aanpak.

Maak eens een afspraak met Kroon Liften, een jong en innovatief bedrijf, wat u graag helpt bij het vinden van een passende en betaalbare oplossing die bij uw persoonlijke wensen en omstandigheden aansluit.

‘Optimaal genieten in uw eigen huis’ met een lift van Kroon Liften.

Aanbieding
Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Klik dan op onderstaande button om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.


Contact
Kroon Liften
Telefoon: 0341-781020

E-mail: info@kroonliften.nl
Website: www.kroonliften.com/nl/huisliften