OOSTHUIS PREFAB WONINGEN

Ontspannen in uw eigen prefab vakantiewoning? Een prefab levensloopbestendige- of mantelzorgwoning? Wat uw plannen ook zijn, deel ze met Oosthuis. Zij kijken dan of ze passen binnen hun bouwsysteem en werkwijze. Meestal is dat het geval en wordt er een telefonische afspraak gemaakt om verder te praten over project en planning.

De volgende stap is een afspraak op kantoor met een van de projectadviseurs. Samen werkt u het programma van eisen (‘bestek’) uit wat wordt vertaald in een ontwerp. Dit ontwerp omvat zowel de plattegrond/indeling als een 3D visualisatie. U maakt keuzes voor gevelbekleding, ramen en kozijnen, binnenafwerking, keuken en sanitair. Keuzestress? Niet nodig! Oosthuis heeft voor u een voorselectie gemaakt van producten en materialen. Veel daarvan kunt u in de showroom bekijken.

Na uw bezoek maakt de projectadviseur een prijscalculatie op basis van het voorlopige ontwerp. Dit is de basis voor de offerte die u krijgt. Afhankelijk van uw wensen bevat de offerte prijzen voor realisatie van de
woning, grondwerk, vergunningsaanvraag, fundering, transport en plaatsing. Als de offerte naar wens is en wordt getekend, is het bestek en ontwerp definitief.

Daarna start één van de Oosthuis bouwteams met de realisatie van uw woning. Een vast team werkt van het begin tot einde aan uw woning. Als het casco van uw woning klaar is, bent u welkom om een kijkje te nemen.
 Ondertussen wordt ook uw perceel gereed gemaakt voor plaatsing. Wanneer de woning klaar is gaat deze op transport en wordt geplaatst. U ontvangt de sleutel en dan begint het genieten van uw unieke Oosthuis woning!


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Aanbieding
Klik op onderstaande button om een afspraak te maken voor een
gratis en vrijblijvend adviesgesprek of om langs te komen in de fabriekshal met showroom.


Contact
Oosthuis prefab woningen
Innovatieweg 19
7007CD Doetinchem

Telefoon: 0314-216048
E-mail:
info@oosthuis.nl
Website:
https://www.oosthuis.nl
Volg Oosthuis prefab woningen ook op
Facebook en Instagram.


Zie hieronder voor een impressie.