CORTENZA BOUW

Cortenza Bouw, dé specialist in houtskeletbouw, recreatiewoningen, wellnessmodules en bouw- en renovatieprojecten. Een bedrijf waar met de Veluwse mentaliteit, ervaring en vakmanschap uw ideale ruimte wordt gerealiseerd. Het specialisme van Cortenza is houtskeletbouw, een duurzame en flexibele oplossing voor diverse bouwprojecten.

Of het nu gaat om een uit-/aanbouw voor een extra slaapkamer en/of badkamer, een tuinkamer, een dakkajuit, een functionele mantelzorgwoning, een prachtige recreatiewoning of zelfs privé wellness voorzieningen, ja houtskeletbouw past zich moeiteloos aan. Cortenza ontzorgt u door een goede advisering en begeleiding. Een praktische en resultaatgerichte aanpak zoals één aanspreekpunt en heldere communicatie tijdens het hele bouwtraject. Dit samen met de Veluwse mentaliteit, die staat voor no-nonsense en hard werken, vindt u terug in de bouwprojecten.

Cortenza gaat voor kwaliteit die generaties meegaat, met respect voor de natuur en een vleugje nuchterheid. Vakmensen zorgen voor een vlotte montage, waardoor u snel kunt genieten van uw nieuwe ruimte. Geen lange wachttijden, geen onnodige rompslomp maar gewoon snel en op maat.

Bij Cortenza is duurzaamheid meer dan een streven; het is een levensstijl die men koestert. Met houtskeletbouw wordt niet alleen de ecologische voetafdruk vermindert  maar wordt ook een energiezuinige comfortabele oplossing geboden voor uw uit-/aanbouw of woning.  Daarom wordt gekozen voor de hoogste isolatiewaarde, duurzame verwarming- en koelmethodieken en zo duurzaam mogelijk materiaal. Ook het productieproces is zo slim ingericht dat er minimaal materiaal wordt verspilt. En dankzij de prefab productie is er een minimale transportbeweging nodig.

Ja, slim, duurzaam en flexibel bouwen of verbouwen doet u met Cortenza.
Bouw met Cortenza, bouw met overtuiging!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor het maken van een afspraak voor een
gratis en vrijblijvend adviesgesprek.


Contact
Cortenza Bouw
Wencopperweg 72
3771 PP Barneveld

Telefoon: 06-37181291
E-mail:
geert@cortenza.nl
Website:
https://cortenza.nl


Impressie van diverse mogelijkheden.