CORTENZA BOUW

Cortenza is een bedrijf waar met de Veluwse mentaliteit en vakmanschap uw ideale ruimte wordt gerealiseerd. Het specialisme van Cortenza is houtskeletbouw, een duurzame en flexibele oplossing voor diverse bouwprojecten.

Bij Cortenza gelooft men in bouwen zonder beperkingen. Met houtskelet- en modulaire bouw wordt een flexibele aanpak geboden die perfect aansluit op uw wensen.
Of het nu gaat om uw woning meer levensloopbestendig  te maken door bijvoorbeeld een uit-/aanbouw voor een extra slaapkamer en/of badkamer, het plaatsen van een dakkapel of een tuinkamer, houtskeletbouw past zich moeiteloos aan.

Ook het realiseren van wellness binnen handbereik bestaat tot de mogelijkheden. Een luxe wellnessbeleving, maar dan letterlijk op loopafstand, in uw eigen tuin. Bijvoorbeeld een privésauna, spa of whirlpool om in te relaxen. Cortenza maakt het mogelijk. Geniet van dagelijkse ontspanning, alleen, samen of met vrienden. Laat de spanning van u afglijden en kom tot rust in uw eigen wellness.

Verbouwen en vernieuwen is een kunst op zich, en bij Cortenza beheerst men die kunst tot in de puntjes. Een vakkundig team staat klaar om bestaande ruimtes te transformeren met precisie en aandacht voor kwaliteit. Cortenza, waar vakmanschap en traditie hand in hand gaan, en waar uw project een unieke, eigentijdse uitstraling krijgt.

Ja, slim, duurzaam en flexibel bouwen of verbouwen doet u met Cortenza.
Bouw met Cortenza, bouw met overtuiging!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor het maken voor een afspraak voor een
gratis en vrijblijvend adviesgesprek.


Contact
Cortenza Bouw
Wencopperweg 72
3771 PP Barneveld

Telefoon: 06-37181291
E-mail:
geert@cortenza.nl
Website:
https://cortenza.nl