Blokhut A7

Blokhut A7 is specialist in maatwerk van, houten chalets, praktijk- en hobbyruimtes, mantelzorgwoningen, blokhutten, garages, tuinhuisjes en carports. Bij Blokhut A7 worden uw bouwwensen gerealiseerd door deze te vertalen naar een vrijblijvend persoonlijk ontwerp. Daarnaast staat Blokhut A 7 bekend om de woonhuizen, chalets, blokhutten, garages, tuinhuisjes en carports van hoogwaardig onbehandeld vurenhout uit Noord Europa, welke in de eigen fabriek worden geproduceerd. Op deze manier is er  altijd een passende en betaalbare oplossing voor iedereen.

Ook het bouwen van een op maat gemaakt houten woonhuis is zeker aan Blokhut A7 toevertrouwd. Tot in het kleinste detail wordt uw woning geheel vrijblijvend op papier uitgewerkt.
Er wordt gewerkt met hoogwaardige en duurzame materialen wat een comfortabele, prettige en gezonde leefomgeving garandeert. En d
oor hoge isolatiewaardes na te streven in combinatie met de meest recente -verwarmings- technieken zijn de woonvoorzieningen van Blokhut A7 zeer energie zuinig. Hierdoor wordt rekening gehouden met toekomstige generaties.

De elementen van de woningen worden geheel in eigen fabriek geproduceerd.
En om u compleet te ontzorgen worden alle materialen met eigen transport geleverd waarna een team van ervaren specialisten de woning plaatst.
Ja, bij Blokhut A7 heeft u nergens omkijken naar.

Omdat Blokhut A7 het haar klanten graag gemakkelijk wil maken is goed nagedacht over de ligging van de showroom. Blokhut A7 mag dan wel in Oostwold (vlakbij Groningen) zijn gevestigd, toch is deze voor iedereen snel en eenvoudig te bereiken via de A7.
Een bezoek is zeker de moeite waard om inspiratie op te doen en om gratis en vrijblijvend advies te krijgen.

Ook voor aanverwante bouwmaterialen, zoals dakshingles, dakpanprofielen, dakgoten, ramen, deuren, hardhouten balken, scharnieren en impregneermiddel kunt u bij Blokhut A7 terecht. Door alle onderdelen zelf te leveren kunnen de kosten laag worden gehouden. 

Aanbieding
Geheel
vrijblijvend uitwerken van uw wensen op papier.

Contact
BlokhutA7 BV
De Rietlanden 8
9828 PX Oostwold (Groningen)

Telefoon: 050-2400020
E-mail:
info@blokhuta7.nl
Website:
www.blokhuta7.nl
Volg Blokhut A7 ook op
Facebook.


Zie hieronder voor diverse mogelijkheden en realisatie.