TUINCENTRUM DRINT GROOTEGAST

Welkom bij Tuincentrum Drint!

Al meer dan 80 jaar is Tuincentrum Drint het beste en leukste tuincentrum van de regio. Bij ons vindt u werkelijk alles voor in en om uw huis. Wij bieden een groot assortiment aan van binnen- en buitenproducten die zorgvuldig worden uitgezocht op kwaliteit en prijs.

 

In ons tuincentrum kunt u ontspannen winkelen voor alle producten voor de aankleding van uw huis en tuin. Tijdens het winkelen kunt u in onze gezellige koffiehoek terecht voor een lekker kopje koffie en kunnen kinderen zich heerlijk vermaken in de speelhoek. Neem ook een eens kijkje in onze webshop.

 

Buitenassortiment

Bij Tuincentrum Drint vindt u alles voor een mooie buitenplek. Alles op gebied van planten, bomen, vijvers en gereedschappen vindt u in ons buitenassortiment. Maar ook voor verlichting, aankleding van uw terras, vijverartikelen en tuinmeubelen kunt u naar hartenlust bij ons winkelen. 

 

Binnenassortiment

Of het nu gaat om een mooie plant of binnenpot, mooie snijbloemen of sfeerartikelen: Bij het assortiment van binnen producten vindt u alles wat u zoekt voor het creëren van de juiste sfeer in uw huis.

 

Assortiment planten

 Het grootste assortiment aan binnen- en buitenplanten vindt u bij Tuincentrum Drint. De planten zijn altijd vers doordat we deze dagelijks kopen op de veiling en rechtstreeks van kwekers. Hierdoor is een topkwaliteit gegarandeerd en kunnen we de producten tegen een scherpe prijs aanbieden.


Assortiment bloemen.

U vindt bij ons ook een ruim assortiment aan snijbloemen. Meerdere keren per week kopen wij verse snijbloemen op de veilingen van Eelde en Aalsmeer. Zo kunt u bij ons terecht voor prachtige boeketten, bruidsbloemwerk en rouwbloemwerk.


Tuintips en advies
Ons personeel geeft u graag een goed advies en ook via onze site proberen wij u de beste actuele -tuin- tips en adviezen te geven om optimaal te kunnen genieten van uw tuin.

Tuincentrum Drint, zeker een bezoek waard!

Aanbieding
Korting 10% * op vertoon van LKGX voucher.

* Niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen, aanbiedingen en tuinmeubelen.

Contact
Tuincentrum Drint
Langeweg 20
9861 Grootegast

Telefoon: 0594 - 612476
E-mail:
info@drint.nl
Website: www.drint.nl
Volg Tuincentrum Drint ook op Facebook en Twitter.