ARTIHOVE LIVING EN GESCHENKEN

Woonaccessoires zijn er om uw woning een eigen persoonlijke finishing touch te geven en zijn bepalend voor de sfeer in uw interieur.
Maak van uw huis echt uw thuis.
Artihove biedt een zeer uitgebreide collectie originele woonaccessoires. Voor elke ruimte en doeleinden is er wel iets te vinden. Mooie persoonlijke, creatieve en unieke beeldjes en beelden, tafels, stoelen, lampen, schalen, vazen, schilderijen, litho’s en nog veel meer.
Niet alleen voor uzelf maar ook als een persoonlijk cadeau voor iemand die u wilt verrassen met iets bijzonders. Bijna al de producten zijn voorzien van een motivatie en kunnen dus iets persoonlijks overbrengen.

Voor velen is de tuin vaak een verlengstuk van de woning.
Dus bent u op zoek naar betaalbaar tuinbeeld om uw tuin te verfraaien?
Bij Artihove vindt u een betaalbare collectie met mooie en originele beelden voor in de tuin. Er zijn leuke tuinbeelden voor aan de waterkant of bij uw vijver, maar ook beelden die u op een sokkel kunt plaatsen.
Een met zorg gekozen tuinbeeld, sculptuur of waterornament voegt echt iets toe aan uw tuin.
Bronzen beelden en stenen figuren, in de vorm van vogels of bloemen, geven uw tuin een natuurlijke uitstraling. Met kleurrijke, creatieve tuinbeelden, gemaakt van bijvoorbeeld porselein, krijgt de tuin een persoonlijk tintje.

Wanneer u dus u uw woning of en tuin wilt verfraaien of iemand wilt verrassen met een origineel persoonlijk geschenk kom dan langs in de showroom en beeldentuin van Artihove in Bergschenhoek. U zult verrast zijn door de diversiteit van honderden kunstobjecten,sculpturen, tuinbeelden, schilderijen, glasobjecten en meer om te bekijken en kopen. Artihove ligt in het prachtige recreatiegebied De Rottemeren. In de beeldentuin van 30.000 kunt u in alle rust wandelen, ontspannen en de prachtige beelden bekijken.

Maar Artihove biedt nog veel meer.
Kom daarom langs of kijk op de website voor meer informatie en om inspiratie op te doen.

Aanbieding
Klik op onderstaande button en kijk welke vele mogelijkheden Artihove biedt.


Contact
Artihove
Hoeksekade 162
2661 JL Bergschenhoek


Telefoon: 010-5296060
E-mail:
sales@artihove.nl
Website: www.artihove.nl
Volg Artihove ook op Facebook en Instagram.