TUINSTYLING HAMERSMA

Een tuin en een woonhuis of bedrijfspand zorgen samen voor een harmonieuze en inspirerende leefomgeving. Dat begint met een goed doordacht tuinontwerp, dat iets toevoegt aan uw woning of bedrijfspand.


Of het nu gaat om een Engelse landschapstuin, boerderijtuin, designtuin, vijvertuin of een Japanse tuin. Bij elk tuinontwerp laat onze tuinarchitect en tuinstylist Reinder Hamersma zich inspireren door de wensen van de opdrachtgever, de woning of het bedrijfspand en de omgeving.


Maar ook praktische zaken als het budget en de ligging van de tuin spelen mee in het ontwerp. Het resultaat is een tuin waar u jarenlang plezier van heeft, doordat het is ontworpen en aangelegd door professionals.


Het tuinontwerp kan nog zo goed bedacht zijn, alles valt staat met de perfecte tuinaanleg tot in detail. En juist daarin onderscheiden zich onze vakbekwame hoveniers. Hoveniers met passie voor tuinen en groen.


Tuinaanleg is veel omvattend, van grondwerk, grondverbetering, tot aan het plaatsen van een tuinhuis en van de aanleg van riolering tot aan tuinverlichting. Ook de aanleg van vijvers (o.a. zwem en leemvijvers) kunnen wij voor u realiseren.

Onze eigen stratenmakers maken uw straatwerk zoals u dat graag ziet, bijvoorbeeld met keitjes, oud gebakken materialen, natuursteen enzovoort.


Daarnaast zijn er nog vele andere mogelijkheden, zoals het plaatsen van pergola’s, sierhekwerk, erf afscheiding en aanleg van kunstgras. Wij adviseren u graag en geheel vrijblijvend over de mogelijkheden.

En ook voor de nazorg bent u bij ons aan het juiste adres of het nu gaat om gedeeltelijk of geheel onderhoud, contractueel of op afroepbasis.

U kunt rustig stellen: Bij Tuinstyling Hamersma bent u in -
groene- handen.

Aanbod

Exclusief bij Tuinstyling Hamersma: Laat u verrassen door een nieuw tuinontwerp en ontvang een gratis 3D film van het ontwerp!  Zo kunt zelf de sfeer proeven van uw toekomstige droomtuin.

Kiest u er voor de complete realisatie door de vakmannen van Tuinstyling Hamersma uit te laten voeren dan ontvangt u 10% korting op de te leveren beplanting.  

 

Legitimatie: LKGX voucher.


Contact
Tuinstyling Hamersma
Koartwald 20
9283 TX Surhuizum

Telefoon 0512-361437 / Mobiel 06-29146252
Fax 0512-365752
E-mail:
info@hamersma.nl
Website:
www.hamersma.nl
Volg Tuinstyling Hamersma ook op Facebook, Twitter en Youtube.


Bij Hamersma Tuinstyling kunt u ook terecht voor 3D tuinontwerpen.

Hier onder ziet u een video van een 3D tuinontwerp zodat de opdrachtgever al op voorhand een indruk krijgt van zijn of haar toekomstige tuin.