REVOLT HOUSE

U bent op zoek naar een woning waarin u zo lang mogelijk kan blijven wonen. Een woning waarbij rekening wordt gehouden met lage energiekosten, uw gezondheid, wooncomfort en ook met de toekomstige generaties. Dan is wellicht een passief gebouwde woning iets voor u.

Daarom, welkom bij Revolt House, een concept van dé passief bouwer van het Noorden! Full-service woningbouw, van idee tot oplevering. Samen met u en de specialisten kostenbewust en duurzaam bouwen – Zeker weten! Laagdrempelig en zonder afspraak kunt u zich in de winkel laten informeren over passief bouwen. Of u maakt een afspraak om een uurtje met professionals te brainstormen over uw uitdagingen met betrekking tot huisvesting en/of duurzaamheid.

Het is tijd om anders te bouwen, duurzaam. Energiezuinig en bewust omgaan met materialen, milieubewust dus, omdat het moet. Circulair als het kan. Beter dan de minimale eis van het bouwbesluit omdat er gebouwd moet worden voor de toekomst.


Revolt House ontwikkeld en maakt woningen voor elke levensfase en dus vanzelfsprekend ook levensloopbestendig. Door modulaire opbouw is een woning eenvoudig uit te breiden of te verkleinen. Een betaalbare woning voor de toekomst voor iedere en/of meerdere generaties, met lage energielasten als bonus door passieve bouw waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken in combinatie met hoogwaardige materialen.

Het doel is dat u als klant zoveel mogelijk wordt ontzorgt in uw keuze- en uitvoeringsproces. Van het verkrijgen van uw bouwvergunning tot de keuze in materialen tot de uiteindelijke oplevering. Daarom werkt Revolt House samen met experts en goede bouwers.

 

Aanbieding
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?
Klik dan op onderstaande button voor het verkrijgen van meer informatie of voor het maken van een
gratis en vrijblijvend informatie-/adviesgesprek.


Contact
REVOLT HOUSE
Zernikelaan 19
9747 AA Groningen

Telefoon: 06-51406712
Website:
https://revolthouse.nl
Volg REVOLT HOUSE ook op
Facebook.


Informatie en impressie.