ABC UITBOUW.NL

Omstandigheden en woonwensen veranderen. Verhuizen kan gezien de marktomstandigheden lastig zijn en eigenlijk woont u best wel naar uw zin. Wellicht is dan een uitbouw op maat dé ideale oplossing waarbij u ook al rekening kan houden met de toekomst.

ABC Uitbouw.nl heeft als doel om woonoplossingen te bieden voor mensen die meer of geschiktere woon/werkruimte aan huis willen. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan:

Levensloopbestendiger wonen door bijvoorbeeld een slaapkamer met
   badkamer op de begane grond.
Ruimer wonen door het vergroten van bijvoorbeeld de woonkamer en/of
   keuken.
Meer thuis werken door het realiseren van een zelfstandige
   kantoorruimte.

ABC Uitbouw realiseert uitbouwen in één maand tot 6 weken!
Maatwerk, korte tijdsplanningen, beperkte budgetten en veeleisende woonwensen, onder deze omstandigheden blinkt ABC Uitbouw uit. ABC heeft veel expertise in huis en is nauwelijks afhankelijk van andere bouwpartners omdat ze wordt ondersteund door meerdere dochterondernemingen die de fundering, houtskelet constructie en installatie verzorgen. Hierdoor heeft ABC het bouwproces volledig in eigen beheer en kan de woninguitbouw relatief goedkoop, snel en geheel naar wens worden gerealiseerd.

Daarnaast staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom maakt ABC zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen en worden de bouwwerken optimaal geïsoleerd. Op deze wijze wordt de ecologische voetafdruk zo veel mogelijk geminimaliseerd.


Aanbieding
Benieuwd wat ABC Uitbouw.nl voor u kan betekenen? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie,  
het eventueel downloaden van de Uitbouwgidsen voor het maken van een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.Contact
ABC Uitbouw.nl
Legolaan 8 A
9861 AT Grootegast

Telefoon: 0594-442157
E-mail:
info@abcuitbouw.nl
Website: https://abcuitbouw.nl/

Onderdeel van: