HOUT & SYSTEEMBOUW VAN LINGEN


Heeft u extra (werk)ruimte, stalling of onderdak nodig?

Kijk altijd eerst bij hout- en systeembouw Van Lingen in Kollumerzwaag.
Daar vindt u een compleet assortiment houten garages, tuin- en vakantiehuisjes, schuren, loodsen, paardenboxen en meer producten van hout.

Onze producten zijn heel betaalbaar en vlot leverbaar. Alles binnen het standaard assortiment kan worden aangepast aan uw wensen of situatie. En heeft u zelf een schets of idee? Laat die gerust uitwerken tot een compleet ontwerp. Want hout- en systeembouw Van Lingen geeft u alle ruimte in hout.

Hout heeft van nature een fraaie uitstraling welke charme kunt u vergroten door bewust te kiezen voor de houtsoort, de bewerking en de kleur. Ook kunt u de omgeving in uw keuze betrekken. Wat het ook wordt, Van Lingen zorgt voor een blijvend fraai eindresultaat.

Snelheid en duurzaamheid gaan prima samen. Dat bewijzen onze producten. Die zijn goed voor jarenlang probleemloos gebruik. Daarom geven wij op al onze producten 10 jaar garantie*. Wij maken gebruik van een hele reeks van houtsoorten zoals, met het FSC-keurmerk voorziene geïmpregneerd vuren rabat in 19 mm of 28 mm, red cedar, cape cod, meranti en larix. Ook wordt er gewerkt met onder meer lariks of eiken balken in de afmetingen 150 x 150 mm en 200 x 200 mm.

En de nieuwste trend? Dat is een overkapping van een lariksframe met een polycarbonaat, licht doorlatende plaat. Door deze te voorzien van een aluminium strip met rubberen afdichting kan de plaat stormvast worden gemonteerd, hetzij aan de berging hetzij aan de woning.

Het transport en de montage wordt door ons verzorgd. Hout- en systeembouw Van Lingen beschikt over eigen montageploegen met ruime ervaring.

Ook is de mogelijkheid om de eindmontage zelf ter hand te nemen, u krijgt dan uw werkruimte, blokhut of onderdak als bouwpakket aangeleverd. En is die locatie binnen een straal van 100km (uitgezonderd de Waddeneilanden) van onze werkplaats, dan is de bezorging gratis.


* Garantie is afhankelijk van juiste plaatsing en onderhoud.

 

Aanbieding
Gratis goten (bij puntdak) te waarde van € 25,00 per meter.
Korting 25% dakbedekking (bij plat dak) normale prijs € 45,00 m².

Contact
Houtbouw Van Lingen
Foarwei 257
9298 JK Kollumerzwaag

 

Telefoon: (0511) 446 255
Fax: (0511) 444 932
E-mail: info@houtbouwvanlingen.nl
Website: www.houtbouwvanlingen.nl

Volg Hout- en systeembouw Van Lingen ook op Facebook.