PREFAB B.V.

Bouwbedrijf Prefab b.v. uit Biddinghuizen, in Flevoland, is al ruim 25 jaar een specialist in prefab - woonoplossingen die volgens de houtskelet methode worden ontwikkeld en gerealiseerd. Comfortabel, energiezuinig en duurzaam.

Bij Prefab b.v. is niets standaard. Uw wensen staan voorop. Samen met u ontwerpen zij een woning die uniek is en geheel voldoet aan uw woonwensen of het nu een gezinswoning, levensloopbestendige bungalow of
mantelzorgwoning betreft. Omdat niets standaard is zijn er veel maatwerkmogelijkheden en oplossingen mogelijk die van uw bouwdromen werkelijkheid maken.

De montage van een prefab HSB woning heeft veel voordelen omdat de afzonderlijk gemaakte elementen van uw woning gemakkelijk en snel te plaatsen zijn op de uiteindelijke bouwplaats. Bij de montage is men minder afhankelijk van het weer dan bij de traditionele woningbouw. De tijd die nodig is voor het bouwen is dankzij deze praktische bouwwijze veel korter wat scheelt in de personeelskosten.

De montage van een prefab woning is altijd weer een mooi moment. Alle prefab onderdelen die in de eigen fabriek zijn gemaakt worden tijdens de montage als een puzzel in elkaar gezet. In ongeveer een à twee dagen wordt de woning op de bouwplaats gemonteerd. Daarna wordt uw woning, afhankelijk van de omstandigheden, in acht tot twaalf weken volledig afgebouwd.

En als het uw droom is om uw eigen woning af te bouwen dan kan dat. Bij casco bouw verzorgt Prefab b.v. de montage van uw prefab woning en zorgt dat deze optioneel wind- en waterdicht is. Daarna bouwt u de woning in uw eigen tempo af. Dat scheelt weer in de bouwkosten. En wanneer u kiest voor eigen ontwerp en/of zelfbouw bespaart nog meer kosten.

Het was nog nooit zo gemakkelijk om uw woonwensen te realiseren.

Aanbieding
Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden? Maak dan via onderstaande contactgegevens een afspraak voor een
gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Contact
Prefab b.v.
Plantweg 28
8256 SH Biddinghuizen

Telefoon: 0321-330096
E-mail:
info@prefab-elementbouw.nl
Website:
 https://prefab-biddinghuizen.nl
Volg Prefab b.v. ook op
Facebook.