PREFAB B.V.

Bouwbedrijf Prefab b.v. uit Biddinghuizen, in Flevoland, is al ruim 25 jaar een specialist in prefab - woonoplossingen die volgens de houtskelet methode worden ontwikkeld en gerealiseerd. Comfortabel, energiezuinig en duurzaam.

Bij Prefab b.v. is niets standaard. Uw wensen staan voorop. Samen met u ontwerpen zij een woning die uniek is en geheel voldoet aan uw woonwensen. Omdat niets standaard is zijn er veel maatwerk-mogelijkheden en oplossingen mogelijk die van uw bouwdromen werkelijkheid maken.
Hoe uw woning eruit komt te zien, dat bepaalt u zelf.

De comfortabele energie zuinige mantelzorgunit woningen van Prefab b.v. worden door geheel Nederland geplaatst. Steeds vaker bieden kinderen of familieleden mantelzorg aan hun ouders. Soms is het niet zozeer de leeftijd, maar een ziekte waardoor de ouder zorg nodig heeft. Er is niks fijner wanneer dat dichtbij en in een vertrouwde omgeving kan.

Bij een mantelzorg woning wordt rekening gehouden met brede deuren voor rolstoel en rollator toegankelijkheid. Tevens zullen de zonnepanelen een groot deel van de benodigde energie opwekken. Onderstaande mantelzorg woning kan los worden geplaatst op locatie. Indien deze mantelzorg woning niet meer in gebruik is kan deze weer worden simpel worden weggehaald.

Aanbieding
Heeft u interesse in een comfortabele energiezuinige mantelzorg woning afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften? Maak dan via onderstaande contactgegevens een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Contact
Prefab b.v.
Plantweg 28
8256 SH Biddinghuizen

Telefoon: 0321-330096
E-mail:
info@prefab-elementbouw.nl
Website:
 https://prefab-biddinghuizen.nl
Volg Prefab b.v. ook op
Facebook.