PREFABMAAT

Steeds meer mensen willen graag dichtbij huis blijven wonen op hun oude dag en dat kan. Prefabmaat biedt dé ideale oplossing voor het realiseren van een vrijstaande op maat gemaakte mantelzorgwoning/chalet en wel door middel van prefab bouw.

Het grote voordeel van prefab bouw is dat het bouwproces zeer snel verloopt. Alle elementen worden namelijk vooraf in de fabriek op maat gemaakt. Dit bespaart veel tijd op de bouwplaats en u, als klant, ervaart daardoor minder overlast omdat u niet wekenlang vakmensen over de vloer en op het erf heeft.

Bij het leveren van een prefab mantelzorgwoning/chalet komen veel dingen kijken. Prefabmaat helpt u hierbij en levert, indien gewenst, volledig afgewerkte zorgwoningen. De basis van de wanden is houtskeletbouw. Het dak en de wanden zijn voorzien van isolatie, want een goede zorgwoning is heel belangrijk. Er is een mogelijkheid om de wanden te kunnen voorzien van een afwerking met OSB, gipsvezelplaat of een
interieurplaat. De buitenafwerking kan met zowel hout of keralit. Omdat dit ook in de fabriek wordt gedaan, versnelt dit het proces.

De medewerkers van Prefabmaat kunnen de elementen, wanneer nodig, in de tuin hijsen. Daarna hoeven ze op de bouwplaats alleen nog maar te worden gemonteerd. Dit zorgt ervoor dat de zorgwoning snel geleverd en gerealiseerd kan worden op bijna iedere door u gewilde locatie. Een eventuele buitenafwerking van metselwerk moet extra op locatie worden gedaan wat voor iets meer overlast zorgt.

Het realiseren van een vrijstaande mantelzorgwoning/chalet bij een bestaande woning in de tuin is het meest ideaal omdat dit een stuk privacy waarborgt. En is een vrijstaande mantelzorgwoning/chalet moeilijk te realiseren dan is wellicht een uit- of aanbouw een goed alternatief.

Zie hieronder voor een impressie.


Ja, een prefab mantelzorgwoning/chalet laten bouwen is sneller en eenvoudiger!

Aanbieding
Wilt u weten wat de diverse mogelijkheden en kosten zijn? Maak dan een afspraak voor een
gratis en vrijblijvend adviesgesprek via onderstaande contactgegevens.

Contact
Prefabmaat
Ariënsplein 1
7511 JX Enschede

Telefoon: 085-0805345
E-mail:
hallo@prefabmaat.com
Website:
www.prefabmaat.com
Volg Prefabmaat ook op
Facebook en Instagram.