Blokhut A7

Omdat in Nederland de voorzieningen voor personen die zorg nodig hebben snel minder worden neemt mantelzorg toe. Voor het optimaal verlenen van deze zorg kan het laten bouwen van een mantelzorgwoning ideale oplossing zijn zodat de zorg in de eigen vertrouwde en veilige -woon- omgeving kan worden gegeven.
Omdat de mantelzorgwoning is voorzien van een eigen ingang, woon- en slaapkamer, badkamer, wc en een keuken kunnen de hulpverlener alsook de zorgbehoevende blijven genieten van zijn of haar privacy terwijl de zorg en familie/vrienden toch altijd dichtbij zijn.

Blokhut A7 is specialist in maatwerk en realiseert bouwwensen door deze te vertalen naar een persoonlijk ontwerp waarbij natuurlijk rekening wordt gehouden met persoonlijke wensen, behoeften en budget.
Tot in het kleinste detail wordt uw woning geheel vrijblijvend op papier uitgewerkt.
Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige en duurzame -bouw- materialen wat een comfortabele en prettige leefomgeving garandeert.

Door hoge isolatiewaardes na te streven en het gebruik van de meest
recente -verwarmings- technieken zijn de woonvoorzieningen van Blokhut A7 zeer energie zuinig.

De woningen worden geheel in eigen fabriek geproduceerd.
En om u compleet te ontzorgen worden alle materialen met eigen transport geleverd waarna een team van ervaren specialisten de woning plaatst.
Ja, bij Blokhut A7 heeft u nergens omkijken naar.

Omdat Blokhut A7 het haar klanten graag gemakkelijk wil maken is goed nagedacht over de ligging van de showroom. Blokhut A7 mag dan wel in Oostwold (vlakbij Groningen) zijn gevestigd, toch is deze voor iedereen snel en eenvoudig te bereiken via de A7.
Een bezoek is zeker de moeite waard om inspiratie op te doen en om gratis en vrijblijvend advies te krijgen.

Aanbieding
Geheel
vrijblijvend uitwerken van uw wensen op papier.

Contact
BlokhutA7 BV
De Rietlanden 8
9828 PX Oostwold (Groningen)

Telefoon: 050-2400020
E-mail:
info@blokhuta7.nl
Website:
www.blokhuta7.nl
Volg Blokhut A7 ook op
Facebook.


Zie hieronder voor diverse mogelijkheden en realisatie.