KROON LIFTEN

De komende jaren zullen steeds meer verzorgingshuizen hun deuren sluiten en voor verpleeghuizen ontstaan er steeds langere wachtlijsten, dit terwijl Nederland gemiddeld steeds ouder wordt. Een gevolg hiervan is dat steeds meer personen langer in hun woning moeten blijven wonen. Op zich hoeft dat geen enkel probleem te zijn en kan de woning volledig blijvend worden gebruikt door het realiseren van enkele aanpassingen.

Een van de aanpassingen kan het plaatsen van een personen- of mindervalidenlift zijn.
Dat klinkt als een dure en ingrijpende verbouwing maar dat hoeft het helemaal niet te zijn. Binnen twee dagen kan een lift al zijn geplaatst en kunnen bewoners veel langer maximaal blijven genieten van de hele eigen woning.
En wat betreft de ruimte, een Mini Huislift  neemt minder dan één vierkante meter (96cm x 86cm) in  beslag en kan zelfs tegen de buitengevel worden geplaatst.
Gezien het gegeven dat er steeds minder verzorgingshuisvesting beschik-
baar komt kan het een heel goede optie zijn om nu al preventief een lift te overwegen terwijl u hiervan op dit moment nog niet echt afhankelijk bent.
Kroon Liften is een jong en innovatief bedrijf wat u graag helpt bij het vinden van een passende en betaalbare oplossing die bij uw persoonlijke -woon- omstandigheden aansluit.
Ben de ouderdom voor en maak uw woning levensloop bestendig. Blijf genieten van uw eigen vertrouwde woonomgeving.

En het onderhoud?
Ook na het plaatsen van de lift heeft u als koper geen omkijken naar het onderhoud want Kroon Liften biedt een fulltime gegarandeerde service waar 24-uur per dag, zeven dagen in de week kosteloos meldingen gedaan kunnen worden. Korte lijnen en een persoonlijke aanpak.

‘Oud worden in eigen huis’ is de visie van Kroon Liften. Een kleine, relatief goedkope, verbouwing met grote gevolgen. 

Aanbieding
Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Klik dan op onderstaande button om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.


Contact
Kroon Liften
Telefoon: 
0341-781020
E-mail: info@kroonliften.nl
Website: 
www.kroonliften.com/nl/huisliften