D&P CHALETBOUW

Wellicht komt er het moment dat u intensieve zorg nodig zult hebben of misschien al nodig heeft. In zo’n situatie is het is het prettig om iemand dichtbij hebben die deze zorg kan geven. Inwonen bij ouders of kinderen is misschien wenselijk maar vaak niet de meest ideale oplossing.

Een mantelzorgchalet (mantelzorgwoning) is dan een mooie uitkomst, wanneer u daarvoor de ruimte heeft. Een mantelzorgchalet wordt als aanleunwoning of vrijstaande mobiele bungalow in de achtertuin geplaatst.

Groot voordeel van een mantelzorgchalet/woning is dat deze op de wensen en behoeften kan worden aangepast. Allerlei aanpassingen in de bestaande woning hoeven dan niet gedaan worden. Personen  die mantelzorg nodig hebben kunnen in hun vertrouwde omgeving blijven wonen en omdat er sprake is van een tweede woning is ook een stuk privacy gewaarborgd. Daarnaast blijft de sociale omgang met de familieleden en zorgverleners bestaan. Een perfecte woonoplossing dus.

Voor het plaatsen van een mantelzorgwoning op uw eigen terrein heeft u geen omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) meer nodig. Wel heeft de overheid voorwaarden opgesteld waaraan u moet voldoen.
Om te controleren of uw bouwplannen vergunningsvrij zijn kunt informeren bij uw gemeente.

Bij D&P Chaletbouw informeert, begeleid en helpt men u graag bij het realiseren van een mantelzorg of -pre- mantelzorgwoning, van
advies, bouw, transport tot plaatsing. Maak daarom eens een afspraak om de diverse mogelijkheden te bekijken.

Aanbieding
Gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Contact
D&P Chaletbouw
Handelsstraat 13
7917 RC Geesbrug

Telefoon: 0524-291113
E-mail
: info@denpchaletbouw.nl
Website:
www.denpchaletbouw.nl
Volg D&P Chaletbouw ook op
Facebook en Instagram.


Van informatie en advies tot realisatie, transport en plaatsing.