CORTENZA BOUW

Als de jaren gaan tellen of er vanwege andere oorzaak behoefte is aan woonruimte nabij het woonhuis van familie of bekenden, wordt een mantelzorgwoning of zorgunit  al snel een interessante optie.

Mantelzorgwoningen kunnen, in de meeste gevallen, zonder vergunning op eigen terrein worden geplaatst. Dit zolang de zorgvraag aanwezig is.
In geval van overlijden of verhuizing van de zorgvrager, dient  met de gemeente te worden overlegd of aan de woning eventueel een andere bestemming kan en mag worden gegeven of dat de mantelzorgwoning weer dient te worden verwijderd.

Zeker dit laatste zorgt nogal eens voor een uitdaging, omdat de constructie van gangbare mantelzorgwoningen hier niet altijd op berekend is. Met een modulaire verplaatsbare mantelzorgwoning van Cortenza kiest u voor een waardevaste, duurzame woning die door de vakspecialisten van Cortenza volledig op maat wordt gerealiseerd.

De mantelzorgwoningen zijn volledig geïsoleerd en buitengewoon afgewerkt. Dit wordt allemaal in eigen werkplaats gerealiseerd. Dankzij het modulaire principe is de woning na afronding in de werkplaats eenvoudig te transporteren en op z’n plaats te zetten. Dit voorkomt onnodig lange bouwoverlast en zorgt ervoor dat de woning in een later stadium, bijvoorbeeld na af afloop van de zorgperiode, weer gemakkelijk te herplaatsen is.

Daarnaast is een Cortenza mantelzorgwoning gebouwd volgens de laatste duurzaamheidstandaarden. De uitstekende isolatiewaarde zorgt voor onnodig warmteverlies en daardoor voor een aangenaam woonklimaat. Ook het productieproces is zo slim mogelijk ingericht, waardoor er duurzaam kan worden geproduceerd. Een doordat er prefab wordt gebouwd is er maar
één transportbeweging voor de realisatie van uw mantelzorgwoning. Een echte win win situatie dus.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor het maken van een afspraak van een
gratis en vrijblijvend adviesgesprek.


Contact
Cortenza Bouw
Wencopperweg 72
3771 PP Barneveld

Telefoon: 06-37181291
E-mail:
geert@cortenza.nl
Website:
https://cortenza.nl