LOFFTS CHALETS

De duurzame mogelijkheden van LOFFTS.
LOFFTS staat voor Trendy Chalets - Mantelzorgwoningen - Tiny houses en meer!

U wilt graag een comfortabele mantelzorgwoning bouwen in de tuin om voor een dierbare te kunnen zorgen. Een zorgwoning is eenvoudig te plaatsen. Bij LOFFTS gaat men dit samen met u van A-Z realiseren! Voor elke situatie een passende oplossing. Lekker de tijd, kop koffie erbij, leeg vel papier op tafel en samen aan de slag! Waarmee? Met de realisatie van uw eigen Mantelzorgwoning. Van een schetst op papier tot een Full 3D Ontwerp. Nu gaat dan toch echt gebeuren waarvan u al zo lang droomt. Eindelijk komt mantelzorg dichtbij.

Er is geen vergunning nodig voor een mantelzorgwoning op eigen terrein, daarom hoeft u de gemeente niet op de hoogte te stellen van uw bouwactiviteiten. Wel gelden er andere regels zoals het bouwbesluit 2012. Bij LOFFTS helpt en begeleid men u graag met het juiste
advies.
Een zorgwoning is eenvoudig te plaatsen en waardevast. Na de mantelzorgperiode kan de woning weer weggehaald worden of een andere bestemming krijgen. Informeer hiervoor wel bij de gemeente.

LOFFTS Chaletbouw verzorgd mobiele woningen door heel Nederland. Creatieve modellen waar duurzaamheid het belangrijkste kernwoord is. Met een Team van Chaletbouwers & Ontwerpers blijft men nadenken over de beste milieu vriendelijkste oplossingen. Al de modellen worden daarom gemaakt van Houtskeletbouw (CO2 vriendelijk), worden voorzien van 4 seizoenen isolatie (wintervast), zijn All Electric en worden gebouwd in Waspik, dus 100% NL kwaliteit & service. De mantelzorgwoningen voldoen aan het bouwbesluit 2012.

Ja, bij LOFFTS staat men voor u klaar om voor elke situatie een passende oplossing te bieden. De woningen worden sleutelklaar opgeleverd en geplaatst waar u wilt in heel Nederland!

Nu is het genieten van volop wooncomfort - zorg dichtbij en meer!

Aanbieding
Kom langs voor een
gratis en vrijblijvend gesprek! Maak een afspraak via onderstaande contactgegevens.

Contact
LOFFTS Chalets
Scharlo 5
5165 NG Waspik

Telefoon: 088-2223500
Email:
info@LOFFTS-Chalets.nl
Website: www.loffts-chalets.nl
Volg LOFFTS Chalets ook op
Facebook en Instagram.