PREFAB VOLENDAM BV

Wanneer u kiest voor het bouwen van een mantelzorgwoning of pre - mantelzorgwoning wilt u natuurlijk naast kwaliteit graag een snelle realisatie van de bouw.
Wellicht is dan de keuze voor de bouw van een prefab mantelzorgwoning een voor de hand liggende keuze.

Bij prefabricage worden veelal duurzame materialen tot maatwerk elementen gemaakt in de fabriek of op de werkplaats. Deze elementen worden vervolgens volledig gebruiksklaar gemaakt en naar de bouwplaats getransporteerd. Deze bouwmethode wordt ook wel montagebouw genoemd. Dit is een nieuwe en duurzame manier van bouwen. Er wordt namelijk tot wel tot 40% aan transportbewegingen bespaard. Goed voor het milieu dus.

Het bouwen van een prefab mantelzorgwoning is in de meeste gevallen snel afgerond. Alle elementen worden namelijk direct in eigen werkplaats gemonteerd zonder afhankelijk te zijn van andere partijen en weersom-standig heden. Hierdoor kan er snel worden geleverd en gemonteerd. Daardoor heeft u dus minder last van de werkzaamheden. De duur en de
kosten van de bouw zijn mede afhankelijk van de afmetingen 
(het aantal vierkante meters) en de eventuele gewenste aanpassingen.


Wanneer u een prefab mantelzorgwoning laat bouwen zet u een zeer goede stap in de richting van duurzaam bouwen en wonen. Hierbij houdt u rekening met de komende generaties.


Aanbieding
Wanneer u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden klik dan op onderstaande button voor het maken van een
gratis en vrijblijvend adviesgesprek en een eventuele offerte.


Contact
Prefab Volendam B.V.
Postbus 7
1130 AA Volendam

Telefoon: 0299-700250
E-mail:
info@prefabvolendam.nl
Website:
www.prefabvolendam.nl
Volg Prefab Volendam BV ook op
Facebook.


Impressie realisatie bouw prefab mantelzorgwoning.

Onderdeel van: