SMARTHOME MANTELZORGWONINGEN

Bent u op zoek naar een betaalbare mantelzorgwoning of pre-mantelzorgwoning?

De prefab woningen van Smarthome worden op maat voor u ontworpen en in eigen werkplaats gebouwd. Het is ook mogelijk om zelf een ontwerp aan te leveren welke voor u wordt gerealiseerd. Voordeel hiervan is dat u dan een woning krijgt welke volledig op uw persoonlijke wensen en behoeften wordt gebouwd.

En moet de woning door omstandigheden op een later tijdstip toch nog worden uitgebreid? Geen probleem, want iedere woning van Smarthome is eenvoudig modulair uit te breiden dankzij de prefab units. Zo kunt u op een later tijdstip alsnog een kamer/ruimte aan laten bouwen.

Ook zijn de woningen duurzaam en onderhoudsvrij, want ze zijn bekleed met duurzame en onderhoudsvrije oplossingen. Daardoor zijn ze tot minimaal 90% recyclebaar.

Tevens beschikken de woningen over elke gewenste installatiewerken.
Van stroompunten, wateraansluitingen en afvoervoorzieningen tot CV’s, zonnepanelen en warmtepompen. Iedere woning kan energieneutraal opgeleverd worden.

Eenmaal geplaatst kan de mantelzorgwoning naar wens worden ingericht, waarna deze direct kan worden betrokken. En is de mantelzorgwoning niet meer nodig dan kan hieraan een andere bestemming worden gegeven. Modulair opgebouwd betekend dat de woning volledig demontabel te vervoeren is op een oplegger. Zo kan een volgende bewoner op bijvoorbeeld een andere plek ook weer jarenlang genieten van een stukje optimaal wooncomfort.


Aanbieding
Benieuwd naar de
kosten en mogelijkheden? Klik dan op onderstaande button.


Contact
Smarthome Woningen
Apollo 9
8448 CM Heerenveen

Telefoon: 085-4013634
E-mail:
info@smarthomewoningen.nl
Website: https://smarthomewoningen.nl