REINA CHALETS

We kunnen en willen steeds langer op ons zelf blijven wonen!
Het fijnste is het om te kunnen blijven wonen op de plek waar u zich jaren lang prettig heeft gevoeld, waar uw herinneringen liggen en waar u eigenlijk helemaal niet weg wilt.

Helaas lukt het niet altijd om in de woning te blijven wonen, omdat deze bijvoorbeeld niet gelijkvloers is of omdat u of uw partner mantelzorg nodig heeft. Een (pre)mantelzorg woning/chalet kan dan een ideale oplossing zijn.

Groot voordeel van een mantelzorg woning/chalet is dat deze gelijkvloers is. Ook kan in veel gevallen de woning aan worden gepast op uw wensen en behoeften. Hierbij kunt u denken aan het geschikt maken voor personen die rolstoel gebonden zijn. Deze woningen/chalets kenmerken zich o.a. door extra brede deuren, een aangepaste badkamer en een aangepaste keuken.

En heeft u een mantelzorgwoning/chalet op korte termijn nodig? Reina Chalets heeft meestal een aantal chalets op voorraad staan die geschikt zijn als mantelzorgwoning.

De woningen/chalets van Reina Chalets worden op een vakkundige manier gebouwd, zodat ze over de titel bouwbesluit permanente woonruimte beschikken. Dit staat gelijk aan de hoge eisen van een nieuwbouw woning. De woningen/chalets zijn voorzien van een hoge isolatiewaarde, hoge kwaliteit en zijn functioneel ingedeeld en volledig op maat te bouwen.

De kracht van de samenwerking met Reina Chalets Plaza is dat u kunt zien hoe een mantelzorgwoning er in het echt uit ziet. U kunt ideeën opdoen om daarna samen tijdens een
adviesgesprek te bepalen hoe uw ideale woning/chalet moet worden ingedeeld en er uit moet gaan zien. Vervolgens start de bouw en kunt u in de fabriek kijken hoe de woning gebouwd wordt. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Aanbieding
Klik dan op onderstaande button en kom langs voor een
gratis adviesgesprek.


Contact
Reina Chalets
Konneweg 6-b
3234 KG Tinte

Telefoon: 0181-727030 / 06-20360542 / 06-52825228
E-mail:
info@reinachalets.nl
Website:
www.reinachalets.nl
Volg Reina Chalets ook op
Facebook en Instagram.


Impressie mogelijkheden/modellen.