AABS BOUW- EN TIMMERBEDRIJF

AABS is een echt allround, middelgroot, bouwbedrijf waar kwaliteit voorop staat tijdens alle fases van het bouwproces. AABS kiest er daarom bewust voor om niet te groot te worden wat voor u als opdrachtgever duidelijke voordelen oplevert zoals korte lijnen, een goed persoonlijk contact, grote flexibiliteit en een betrouwbaar advies.

Wilt u verbouwen om uw bestaande woning meer levensloopbestendig te maken? U kunt het zo gek niet verzinnen of AABS kan het voor u realiseren. Bijvoorbeeld een aan- of uitbouw voor een extra slaapkamer en/of grotere (aangepaste) badkamer op de begane grond of bijvoorbeeld de verbouw van een schuur naar een aangepaste mantelzorgwoonruimte. AABS kan deze en ook andere verbouwingen/aanpassingen voor u uitvoeren.

Een verbouwing is vaak een groot project waarbij veel geregeld moet worden en waar u het liefst zo weinig mogelijk van merkt. AABS kan u zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen oftewel ontzorgen. Vanaf de tekening tot aan de oplevering, er wordt zoveel mogelijk voor u geregeld. Door goede contacten tussen u als klant, de architect en onderaannemers wordt uw verbouwing een project waar u nog jarenlang plezier van zult hebben.

Ook bij de nieuwbouw van een levensloopbestendige woning of eventueel mantelzorgwoning  komen veel dingen kijken. Van het zoeken van een architect tot de aannemer die voor u de woning gaat bouwen. Ook hierbij en tijdens de bouw begeleid AABS u graag. Tijdens het hele traject worden nauwe contacten onderhouden met de onderaannemers waardoor ervoor wordt gezorgd zoveel mogelijk vertragingen te voorkomen.

Door regionaal te werken en met vaste onderaannemers staat AABS figuurlijk dicht bij u als klant.

Aanbieding
Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor verbouw of nieuwbouw? Klik dan op onderstaande button voor het maken van een
gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

 

Contact
AABS Bouw- en Timmerbedrijf
Meerweg 12
9482 TE Tynaarlo

Telefoonnummer: 0592-544840
E-mail:
info@aabsbouw.nl

Website: https://www.aabsbouw.nl
Volg AABS Bouw- en Timmerbedrijf ook op
Facebook.