CHALETBOUW HAVELTE

In Nederland neemt mantelzorg toe en uiteindelijk zullen de meesten van ons met de een of andere vorm van mantelzorg te maken krijgen.
Mantelzorg is alle hulp aan een hulpbehoevende door iemand uit diens directe sociale omgeving, vaak een familielid of goede vriend(in), die langdurig ziek is of een beperking heeft. Mantelzorg is onbetaalde hulp die verder gaat dan de zogenoemde ‘gebruikelijke hulp’. En  mantelzorg is vaak voor lange tijd.

Om de mantelzorger te ontlasten (bijvoorbeeld door het besparen van reistijd) kan het een overweging waard zijn een mantelzorgwoning te realiseren op bijvoorbeeld het erf van de persoon die zorg nodig heeft of op het erf van de zorgverlener.
 

Bij Chaletbouw Havelte kunt u een mantelzorgchalet laten bouwen die geheel gebaseerd is op uw wensen en behoeften want u heeft alle touwtjes in handen. Zo kunt u zelf de mate van luxe en comfort bepalen
en ook het eventueel rolstoel-/rollatorvriendelijk maken, zoals bijvoorbeeld bredere deuren, aangepast sanitair en aangepaste opgang. De keuze is reuze!

Wanneer u kiest voor Chaletbouw Havelte kiest u tevens voor professionaliteit en topkwaliteit. Men gebruikt enkel de beste bouw- en isolatie
materialen om zo een chalet te realiseren met lange levensduur waar u permanent en vooral comfortabel kunt wonen.

Alle chalets worden met de hand gemaakt in eigen werkplaats, zodat u er van op aan kunt dat uw chalet met zorg en aandacht wordt gerealiseerd.

Ook vindt men het bij Chaletbouw Havelte belangrijk om u te ontzorgen. Naast een goede begeleiding kunt u er daarom ook voor kiezen om uw chalet te laten transporteren naar uw gewenste plek. Naast het transport ontfermt men zich ook over het installeren van uw chalet. Tevens sluit men de benodigde leidingen voor u aan. Ja, u wordt van A tot Z ontzorgd.

Van realisatie tot plaatsing.


Aanbieding
Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Maak dan een afspraak voor een
gratis adviesgesprek via onderstaande contactgegevens.

Contact
Chaletbouw Havelte
Nieuwe Ruiterweg 5
7971 PS Havelte

Telefoon: 0521-343773
E-mail:
info@chaletbouwhavelte.nl
Website:
www.chaletbouwhavelte.nl
Volg Chaletbouw Havelte ook op Facebook en Instagram.