BRC CHALETBOUW

Vroeg of laat krijgen we bijna allemaal te maken met mantelzorg. Of u nu mantelzorger wordt of u zelf mantelzorg nodig heeft, de kans dat het op uw pad komt is vrij groot.

Als mantelzorger neemt u, vaak met liefde, een flinke taak op u. Zo is het bijvoorbeeld tijdrovend om als mantelzorger continu op en neer te reizen, soms meerdere keren per dag. Dit is vaak een extra belasting op de toch al vele uren die mantelzorg vergt. In deze situatie kan een mantelzorg-
chalet uitkomst bieden. Bent u benieuwd wat de voordelen van een mantelzorgchalet zijn?

Een mantelzorgchalet laat u bijvoorbeeld bij of aan uw eigen huis bouwen. Het chalet staat op het terrein van uw eigen huis, waardoor u niet continu aan het reizen bent. Dit geeft zowel u als de persoon waarvoor u zorgt een hoop rust. En de keuze is reuze, want bijna alle modellen zij hiervoor geschikt. Hetzelfde kan natuurlijk ook op het erf van degene die mantelzorg nodig heeft.

De mantelzorgchalets zijn ingericht op mantelzorg. Zo wordt er bijvoorbeeld gedacht aan een ingang die geschikt is voor rollators en rolstoelen. Ook kunnen zowel de bad- als slaapkamer op een juiste manier ingedeeld en geschikt worden gemaakt voor personen met een rolstoel of rollator. Geen ingewikkelde constructies, maar juist lekker ruim en praktisch.

Voor een mantelzorgchalet op eigen terrein zijn geen vergunningen nodig. Er moet wel een melding gemaakt worden bij de gemeente. De mantelzorgchalet mag enkel bewoond worden door één huishouden, van wie minstens één persoon mantelzorg ontvangt of verleent.

Een mantelzorgchalet is een goed en snel alternatief in vergelijking met een vaak tijdrovende en dure verbouw van een bestaande woning. Daarnaast waarborgt een aparte woonruimte ook de privacy van zowel de zorgverlener als de persoon die zorg nodig heeft.

Na de periode van mantelzorg kan aan het chalet eventueel een andere bestemming worden gegeven. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken extra logeer- of hobbyruimte.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? BRC chaletbouw is gespecialiseerd in het bouwen van mantelzorgchalets en levert u graag het totaalplaatje door chalets te bouwen die volledig zijn afgestemd/aangepast  op uw wensen en behoeften!

Aanbieding
Maak een afspraak voor een
gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Contact
BRC chaletbouw
Oudeweg 32
8316 AC Marknesse

Telefoon: 06-14699035
E-mail:
info@brc-chaletbouw.nl
Website:
https://brcchaletbouw.nl/
Volg BRC chaletbouw ook op
Facebook en Instagram.


Zie hieronder voor diverse modellen en realisatie.