MAAS MOBILEHOME

Heeft of krijgt u te maken de een of andere vorm van mantelzorg?
De wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) maakt het mogelijk om mantelzorgvoorzieningen te treffen. Maas levert zogeheten mantelzorgwoningen of -units op maat welke perfect aansluiten op uw behoeften. Deze kunnen gekoppeld worden aan een bestaande woning of losstaand in bijvoorbeeld de tuin of op het erf worden geplaatst.

U kunt kiezen voor een volledige zorgwoning met woon-/leeskamerkamer, keuken slaapkamer en sanitair of een WMO - unit met bijvoorbeeld alleen een slaapkamer en sanitair. Maatwerk is bij Maas ook écht maatwerk, dus perfect aansluitend op uw wensen behoeften.

Neem daarom gerust contact op om uw wensen te bespreken. U als klant legt uw wensen neer en Maas maakt er een passend plan van. Uw specifieke wensen kunnen betrekking hebben op zowel de binnenkant als de buitenkant zodat de woning/unit bijvoorbeeld goed past bij de reeds bestaande woning.

Naast het nodige comfort zijn de zorgwoningen natuurlijk ook goed geïsoleerd wat zorgt voor een optimaal woongenot.

Wanneer u een keuze heeft gemaakt wordt de zorgwoning/-unit door ervaren professionals op transport gezet, vakkundige geplaatst en sleutelklaar opgeleverd. Zo heeft u er geen omkijken naar en kunt u de woning/unit direct in gebruik nemen.

Bij Maas is men flexibel en houdt men de lijntjes graag kort. Op deze wijze wordt een laagdrempelig contact gecreëerd wat resulteert in een snelle levertijd. En in geval van pech of acute nood kunt u Maas 24-uur per dag bereiken. Men doet er alles aan om u nog dezelfde dag een passende oplossing te kunnen bieden.

Ja, bij Maas Mobilehome is uw tijdelijke huisvesting praktisch en snel geregeld!

Aanbieding
Maak een afspraak voor een
 gratis en vrijblijvend adviesgesprek of offerte via onderstaande contactgegevens.

Contact
MAAS mobilehome
Horn 5
5443 MA Haps

Telefoon: 0485-330324
E-mail:
info@maasmobilehome.nl
Website: https://maasmobilehome.nl
Volg MAAS mobilehome ook op Facebook.