MAAS MOBILEHOME

Het kan zijn dat u door omstandigheden op korte termijn tijdelijk (extra) woon- of verblijfsruimte nodig heeft bijvoorbeeld in verband met een verbouwing of renovatie; als gevolg van brand-, storm- of waterschade schade. Ook kan u te maken krijgen met een plotselinge zorgbehoefte.

Dan kan Maas Mobilehome uit Haps zeker iets voor u betekenen want hier kunt u terecht voor zowel het huren als kopen van diverse soorten units, stacaravans, WMO- units of
mantelzorgwoningen. Bij Maas heeft men altijd een passende oplossing voor uw situatie.

De tijdelijke units zijn van alle gemakken en comfort voorzien. Hierbij kunt u denken aan 2, 3 of 4 slaapkamers met kastruimtes; een keukenblok met koelkast, kookplaat en afzuigkap; een badkamer met douche, toilet en wastafel; een wasmachineaansluiting; verwarming; een boiler en een vermaler voor het toilet- en afvoerwater.

U kunt kiezen voor een tijdelijke complete woonruimte maar ookvoor alleen
een keukenunit, een badkamerunit of eventueel een kantoorunit om thuis te werken.

Naast het nodige comfort zijn de woonunits natuurlijk goed geïsoleerd wat zorgt voor een optimaal woongenot.

Wanneer u een keuze heeft gemaakt wordt de -woon- unit door ervaren professionals op transport gezet, vakkundige geplaatst en sleutelklaar opgeleverd. Zo heeft u er geen omkijken naar en kunt u de unit direct in gebruik nemen. Bij Maas is men flexibel en houdt men de lijntjes graag kort. Op deze wijze wordt een laagdrempelig contact gecreëerd wat resulteert in een snelle levertijd.

En in geval van pech of acute nood kunt u Maas 24-uur per dag bereiken. Men doet er alles aan om u nog dezelfde dag een passende oplossing te kunnen bieden.

Ja, bij Maas Mobilehome is uw tijdelijke huisvesting praktisch en snel geregeld!

Aanbieding
Maak een afspraak voor een
 gratis en vrijblijvend adviesgesprek of offerte via onderstaande contactgegevens.

Contact
MAAS mobilehome
Horn 5
5443 MA Haps

Telefoon: 0485-330324
E-mail:
info@maasmobilehome.nl
Website: https://maasmobilehome.nl
Volg MAAS mobilehome ook op Facebook.