KAYNAD B.V.

U bent op zoek naar een nieuwe woning, extra woon-/wellness-/hobbyruimte of een mantelzorgwoning.

Kaynad biedt modulaire woningen,
aanbouw-/bijbouwmodules die geproduceerd worden op basis van uw wensen en behoeften, waarbij rekening wordt gehouden met de beschikbare ruimte. Daarbij ligt de focus om milieuvriendelijk en duurzaam te bouwen om zo een diepe verbinding met de natuur te bevorderen zonder in te leveren op kwaliteit en comfort.


Bij Kaynad luistert men naar uw wensen en behoeften waarna deskundige architecten vol passie de woning, aanbouw- of bijbouwmodule ontwerpen met het doel om ervoor zorgen dat deze precies overeenkomen met uw droombeeld. Hierbij passen zij de meest recente ontwikkelingen ter wereld toe door in de ontwerpen te kiezen voor duurzame bouwmethoden en milieuvriendelijke materialen die de CO2-uitstoot beperken.

Met de ervaring in het inrichten van -compacte- woningen, modules en mantelzorgwoningen zorgen de ontwerpers ervoor dat de ruimte slim en efficiënt wordt benut. De ontwerpen zijn tijdloos en combineren daarnaast functionaliteit met esthetiek.

Met woning/modulaire aanbouw van Kaynad krijgt u precies wat u nodig heeft. Alles wordt vooraf in eigen fabriek gemaakt en vervolgens vlot bij u
thuis geplaatst. Of het nu om een nieuwe woning, aanbouw-/bijbouwmodule of een mantelzorgwoning gaat, modulaire bouw maakt het allemaal mogelijk. En het mooie is dat modules gemakkelijk verplaatst of verwijderd kunnen worden zonder ingrijpende werkzaamheden.


Hoe het werkt?
Kaynad assembleert gebouwen of breidt ze uit met verschillende modules die eerst volledig worden afgewerkt in eigen werkplaats. Na deze afwerking worden de modules naar de bouwplaats vervoerd, waar ze vakkundig worden geplaatst en aangesloten. Zodra de woning of module is geplaatst zorgt men voor de aansluiting van elektriciteit en riolering.

 

Dus wilt u een nieuwe woning, aanbouw-/bijbouw of mantelzorgwoning? Kies dan voor modulair.

Bespaar tijd, geld en ontzie het milieu.

Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is?

Aanbieding
Maak een afspraak voor een
gratis en vrijblijvend advies-/informatiegesprek via onderstaande contactgegevens.

Contact
KAYNAD B.V.
Graafschap Hornelaan 118 D
6004 HT Weert

Telefoon: 0495-230098
E-mail:
info@kaynad.com
Website:
www.kaynad.com
Volg KAYNAD B.V. ook op
Facebook en Instagram.


Zie hieronder voor een impressie.