KAYNAD B.V.

U bent op zoek naar een nieuwe woning, extra woon-/wellness-/hobbyruimte of een mantelzorgwoning.

Kaynad biedt modulaire woningen,
aanbouw- of bijbouwmodules die geproduceerd worden op basis van uw wensen en behoeften, waarbij rekening wordt gehouden met de beschikbare ruimte. Daarbij ligt de focus ook om een diepe verbinding met de natuur te bevorderen.

Naast praktische overwegingen speelt esthetiek bij Kaynad een belangrijke rol bij het ontwerp. Men streeft ernaar om prefab woningen, aanbouw- of bijbouwmodules niet alleen functioneel te maken, maar ook passend bij de omgeving waar ze worden geplaatst.

Met een modulaire woning of aanbouw van Kaynad krijgt u precies wat u nodig heeft. Alles wordt vooraf in eigen fabriek gemaakt en vervolgens vlot bij u thuis geplaatst. Of u nu een nieuwe woning, een slaapkamer, een thuiskantoor of tijdelijke woonoplossinge wilt, modulaire bouw maakt het allemaal mogelijk.

Het mooie is dat de modules gemakkelijk verplaatst of verwijderd kunnen worden zonder ingrijpende werkzaamheden. En nog ander groot voordeel van de modulaire bouw-/bijbouwopties is de flexibiliteit om uit te breiden, want de modules kunnen eenvoudig worden gedemonteerd, verplaatst en
opnieuw worden geconfigureerd om aan nieuwe eisen te voldoen. Dit betekent dat uw woning/bijgebouw in de toekomst kan worden aangepast zonder de kosten en tijd die gepaard gaan met het slopen en herbouwen van traditionele structuren.

Bespaar tijd, geld en ontzie het milieu.


Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is?

Aanbieding
Maak een afspraak voor een
gratis en vrijblijvend advies-/informatiegesprek via onderstaande contactgegevens.

Contact
KAYNAD B.V.
Graafschap Hornelaan 118 D
6004 HT Weert

Telefoon: 0495-230098
E-mail:
info@kaynad.com
Website:
www.kaynad.com
Volg KAYNAD B.V. ook op
Facebook en Instagram.


Zie hieronder voor een impressie.