TVS MANTELZORGWONINGEN

Comfortabel wonen onder het wakend oog van de jongere generatie? Een -pre- mantelzorgwoning of levensloopbestendige woning dicht bij een bestaande woning past bij veel hedendaagse ouderen welke kiezen voor een volgende fase in hun leven. En ook hoe de jongere generaties op een later tijdstip voor oudere familieleden willen zorgen: dichtbij en toch met maximale privacy. Een -pre- mantelzorgwoning respecteert de eventuele toekomstige zorgwensen van meerdere generaties in één. Daarom ziet u steeds meer mantelzorgwoningen/units.

Misschien heeft u op dit moment nog niet echt te maken met mantelzorg maar bent u op zoek naar een meer levensloopbestendige woning die in de toekomst ook geschikt is als mantelzorgwoning. Een zogeheten -pre- mantelzorgwoning. Gezien de teruglopende zorgvoorzieningen zeker het overdenken waard.

Bij TVS hoort men graag of u misschien zélf al ideeën, suggesties en ook bepaalde mogelijkheden heeft. Via gesprekken ontstaat er een helder
beeld van uw wensen en verlangens. Per slot van rekening dient een -pre- mantelwoning een volwaardige woning te zijn. Compleet, van alle gemakken voorzien en ingedeeld zoals ú dat wenst.

Daarom is de keuzevrijheid heel groot. Zo is de grootte van de woning flexibel. Deze is namelijk opgebouwd uit units van verschillende lengtes en breedtes die met elkaar verbonden kunnen worden. In gezamenlijk overleg met u wordt de totale oppervlakte en de indeling van de woning bepaald welke het beste bij u past. Wilt u bijvoorbeeld u zelf uitgezochte keuken ergens anders plaatsen, een grotere bad-/slaapkamer, een extra logeerkamertje dan kan dat want, een ‘standaard’ woning bestaat niet.
Immers zoveel mensen, zoveel wensen. Daar komt men u bij TVS graag aan tegemoet.

Let wel dat in tegenstelling tot een
mantelzorgwoning voor een pre - mantelzorgwoning of levensloopbestendige woning een bouwvergunning nodig is, ook op eigen erf.

Met een -pre- mantelzorgwoning van TVS is de juiste zorg voor later alvast dichtbij met de maximale privacy!


Aanbieding

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Maak dan een afspraak via onderstaande contactgegevens voor een
gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Contact
TVS Units
Kerkweg 2
5374 CS Schaijk

Telefoon: 06-20891736 (Ton van Schaijk)
E-mail:
ton@tvs-units.nl
Website: www.tvs-mantelzorgwoningen.nl
Volg TVS Units ook op
Facebook.